Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Vijfsterrenluxe in Rhodos met zeezicht, spa & all-inclusive

  • Vakantie
  • Kiotari, Egeo
prijs vanaf € 709 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.418
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Een vijfsterrenverblijf op Rhodos met een luxe spa en privéstrand - o.b.v. all-inclusive, vluchten & transfers

Rhodos is een ideale bestemming voor wie op zoek is naar zon, zee en strand. Kiotari is een rustig strandresort aan de kust van Rhodos, met een idyllische spa waar je echt kunt ontspannen, spectaculaire buitenzwembaden en natuurlijk een prachtig uitzicht. Naast het sublieme uitzicht op het kiezelstrand van Kiotari, de aangelegde hoteltuinen en het spetterende waterpark, ligt de historische stad Lindos op slechts 10 kilometer afstand, evenals het 15e-eeuwse Asklipio Castle en het paradijselijke Pefkos beach, naast andere lokale attracties.

Dankzij de all-inclusive formule kun je genieten van de verrukkelijke internationale keuken: er zijn zeven restaurants, drie snackbars, een crêperie, zes bars en een discotheek. Elders vind je vier buitenzwembaden, een kinderzwembad, een overdekt spabad, een Aquapark met glijbanen, een hotelstrand, een kinderclub, een zalige spa en een breed scala aan entertainment. Voor alle gemak en comfort zijn vluchten en transfers inbegrepen, zodat je meteen kunt beginnen met de belangrijke taak om tot rust te komen.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5, 7, 10 of 14 nachten

  • Op basis van all-inclusive

  • Privé luchthaventransfer per taxi van en naar het hotel

  • Retourvlucht van Amsterdam Rotterdan, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi, Düsseldorf, Eindhoven, Maastricht naar Rhodos

Lindos

In het beroemde witgekalkte stadje Lindos op Rhodos liggen tal van bezienswaardigheden binnen handbereik. Hoog boven de ongerepte stad liggen overblijfselen van de oude Griekse geschiedenis: de acropolis op de klif met de tempel van Athena Lindia en het 14e-eeuwse kasteel van de Johannieter Ridders zijn belangrijke culturele plekken voor wie het verleden wil opsnuiven, voordat je het wat rustiger aan doet op het strand met een goed boek of een vriendschappelijk potje volleybal.

Mis ook de avonturen onder water niet - ga naar het dichtstbijzijnde duikcentrum en zwem tussen de kleurrijke vissen en levendige koralen voor een echte mediterrane ervaring.

Lindos Imperial Resort & Spa

  • Hotel
  • Kiotari, Griekenland
Lead

Rhodos, het grootste eiland van de Dodekanesos, heeft oude ruïnes en badplaatsen in zijn royale omvang. Ga naar Lindos Imperial Resort & Spa aan de oostkust, en je zult zien dat dit vijfsterren toevluchtsoord ook heel wat in huis heeft. Voordat je het stijlvolle interieur ontdekt, zijn er vier zoetwaterzwembaden, een waterpark met zes glijbanen, tennisbanen en het nabijgelegen privéstrand dat uitnodigt tot zonnebaden.

Zes restaurants, drie snackbars en zes bars vormen hier het all-inclusive aanbod. De Griekse keuken staat bovenaan het menu en krijgt een eigen à la carte ruimte, maar ook Italiaanse, Mexicaanse en Aziatische smaken komen aan bod. Het ontbijt bestaat uit een continentaal en Amerikaans buffet.

Milieuvriendelijke producten op basis van kruiden- en plantenextracten maken de behandelingen in de Evridiki Spa van het hotel zowel goed als ontspannend. Je kunt je ook ontspannen tijdens aerial yoga, aquarobics doen, of meedoen aan een potje beachvolleybal of tennis. En alsof dit alles nog niet ontspannend genoeg is, heb je zelfs een privéterras met directe toegang tot het zwembad - hemels.

  • +6
Lees meer
Superior Garden View

Superior kamer met tuinzicht

Superior Sea View

Superior kamer met zeezicht

Superior Sharing Pool Garden View

Superior kamer met tuinzicht en gedeeld zwembad

Superior Room Private Pool Garden View lead

Superior kamer met tuinzicht en privézwembad

Family Room or Superior room Garden View Private Pool (Family lead)

Familiekamer met tuinzicht en privézwembad

Family Room Garden View lead

Familiekamer met tuinzicht

Family Suite Sea View main

Familiesuite met zeezicht

Suite Garden View main

Suite met tuinzicht

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Lokale belastingen (ter plaatse te betalen)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 3 personen per Superior kamer met tuinzicht Maximaal 3 personen per Superior kamer met zeezicht Maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 1 jaar per Superior kamer met tuinzicht en gedeeld zwembad Maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 2 jaar per Superior kamer met tuinzicht en privézwembad Minimaal 2 personen en maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 11 jaar en 1 kind t/m 1 jaar per Familiekamer met tuinzicht en privézwembad Minimaal 2 personen en maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 11 jaar en 1 kind t/m 1 jaar per Familiekamer met tuinzicht Minimaal 2 personen en maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 11 jaar per Familiesuite met zeezicht Minimaal 2 personen en maximaal 3 personen per Suite met tuinzicht

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek