• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief
  • Transfer inclusief
Nog maar 5 dagen te gaan

Boetiekhotel met 5* en een beeldschoon uitzicht op Madeira

  • Vakantie
  • 5, 6, 7, 8, 10, 11 of 14 nachten
  • Funchal, Madeira
prijs vanaf € 839 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.678
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 232 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Prachtige panorama's in een bekroond World's Leading Boutique Hotel in Funchal, incl. maaltijdopties, transfers of huurauto & retourvlucht

Na meerdere malen bij de World Travel Awards verkozen te worden tot 'World's Leading Island Destination', kun je je hart zeker en vast ophalen op Madeira. Quinta da Bela Vista ligt op een verhoogde positie met uitzicht op de baai van Funchal en de bergen. Dit prachtige herenhuis vol authentiek karakter en moderne gemakken dateert uit 1844 en won de titel van Europa's Leading Boutique Hotel 2019 bij de World Travel Awards. Met het Green Key eco-label en een Gold Travelife-award voor duurzame praktijken ligt dit familieresort in subtropische tuinen en biedt het een heerlijk sereen verblijf, op slechts 1,5 km van het hart van Funchal.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5, 7, 10 of 14 nachten in Quinta da Bela Vista

  • Ontbijt, half- of volpension

  • Table d'hôte: diner met vast menu (exclusief drankjes) voor verblijven met ontbijt inbegrepen; of lunch voor verblijven met halfpension

  • Water en bloemen op de kamer bij aankomst

  • Toegang tot de sauna, jacuzzi en tennisbaan

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem naar Funchal

  • Autoverhuur of retourtransfer luchthaven - hotel

'Beste eilandbestemming van Europa'

Madeira, twee keer op rij benoemd tot 'beste eilandbestemming van Europa'. En dat is natuurlijk niet voor niets. Deze paradijselijke vakantiebestemming heeft gewoonweg alles: een aangenaam klimaat, ruige kustlijnen, een rijke cultuur, steile rotsen, watervallen én een vulkanische oorsprong die de voedingsbodem vormt voor avocado's, mango's en orchideeën. De vriendelijke bevolking, de wereldberoemde Madeira-wijn en exotische bloemen en planten die áltijd in bloei staan, maken het plaatje compleet.

Op Madeira vind je bovendien heerlijke, traditionele lekkernijen. Smul van de zeevruchten, tonijnsteaks met gefrituurde maïs, octopus, 'espada preto' (zwaardvis) en zeeslakken. Ben je niet zo van de vis? Probeer dan de 'espetada de vaca em pau de loureiro' (rundvleesspiezen), 'sopa de trigo' (tarwesoep), zelfgemaakte couscous en 'carne de vinha-d'alhos' (varkensvlees gemarineerd in wijn en knoflook).

Quinta da Bela Vista

  • Hotel
  • Funchal, Portugal
Lead

Quinta da Bela Vista heeft niet alleen vijf sterren, een schitterend uitzicht en een duurzame ethiek, maar biedt ook veel om de veeleisende reiziger te plezieren. De twee à-la-carterestaurants zijn om over naar huis te schrijven: in Bela Vista zorgen authentiek antiek, houtsnijwerk, wandtapijten, waardevolle schilderijen en een voortreffelijke keuken voor een feest voor het oog en het gehemelte; elders vind je het Avista Navios restaurant, met uitzicht op de prachtige tuinen voor een uiterst schilderachtige ervaring. Andere uitstekende faciliteiten zijn drie poolbars en een snackbar, een bibliotheek, plus een buitenzwembad, jacuzzi, sauna en fitnessruimte - zodat je je in het zweet kunt werken of naar hartelust kunt ontspannen. Als kers op de taart ligt het pand op slechts anderhalve kilometer van de stad Funchal, dus je zult weinig moeite hebben om naar de plaatselijke winkels, bars en restaurants te gaan.

  • +9
Lees meer
Standard Garden View room

Standaardkamer met tuinzicht

Superior with balcony main

Superior kamer met balkon

Deluxe room balcony main

Deluxe kamer met balkon

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. twee personen per kamer

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.