• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief
  • Transfer inclusief

Luxe 5* adults-only vakantie aan zee in Kos

  • Vakantie
  • 5, 7, 10 of 14 nachten
  • Southern Aegean
prijs vanaf € 749 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.498
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 201 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Geniet van een verblijf in een 5*-boetiekhotel op het eiland Kos - op basis van halfpension, met spa- en dinerkorting & vluchten

Voor wie droomt van een idyllisch uitje naar een Grieks eiland is Kos moeilijk te overtreffen. Een eiland van eindeloze schatten, dus is het alleen maar logisch om ergens te verblijven waar het net zo bijzonder is: ga naar Diamond Deluxe Hotel, een weelderig adults-only toevluchtsoord met een onberispelijk interieur. In dit vijfsterrenparadijs vind je prachtige kunstwerken en indrukwekkende faciliteiten, waardoor het des te verleidelijker is om in het resort rond te hangen.

Van witgekalkte muren en glanzend marmer tot glinsterende blauwe zwembaden: dit is een plek die op elk niveau glamour uitstraalt. De Zen-achtige gezondheidsclub en spa bieden een compleet aanbod aan wellness- en schoonheidsbehandelingen, terwijl de hippe restaurants en drie stijlvolle bars een keur aan plekken bieden om te eten en te drinken - of je nu liever van de zon geniet met een drankje bij het zwembad, of achterover leunt op het zachte zand en langzaam een cocktail drinkt op het strand.

Het hotel ligt op het prachtige Griekse eiland Kos, waar je schitterende stranden vindt met helder water, perfect om te duiken en te zwemmen. Het beste van deze stranden is Lambi, op slechts enkele minuten van het hotel. Misschien wil je enkele nabijgelegen dorpen verkennen, zoals Kardamena, Kefalos en Tingaki. Je kunt ook het nabijgelegen Kos-stad ontdekken, waar je de 14e-eeuwse haven, witgekalkte gebouwen, restaurants, cafés en een bruisend nachtleven vindt.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5, 7, 10 of 14 nachten in het Diamond Deluxe Hotel

  • Gratis upgrade van ontbijt naar halfpension

  • Signature welkomstdrankje

  • Fles wijn en fruit op de kamer

  • A la carte vijfgangendiner bij Emerald en Peruzzi restaurant

  • 20% korting op spabehandelingen bij Mazarin SPA

  • Gratis gebruik van de zonnebedden bij het zwembad en het strand van Diamond Deluxe Hotel

  • 20% korting in het Peruzzi à la carte restaurant

  • Eén diner in restaurant Peruzzi per verblijf (voor boekingen gemaakt tussen 6-20 februari)

  • Gratis upgrade van een Superior kamer naar een Superior Deluxe kamer (voor boekingen gemaakt tussen 6-20 februari)

  • Optionele luchthaventransfers

  • Retourvlucht van Amsterdam, Maastricht, Brussel Zaventem, Düsseldorf, Eindhoven, Rotterdam naar Kos

Ontdek het bruisende Kos

Niets doet je meer ontspannen dan een vakantie op een eiland. Kies voor het Griekse eiland Kos en je hebt een absolute topvakantie. Kos, het op twee na grootste eiland van de Dodekanesos, is omzoomd met zandstranden en bezaaid met historische bezienswaardigheden. Van indrukwekkende kastelen tot natuurlijke warmwaterbronnen, er valt hier genoeg te ontdekken - allemaal tegen de achtergrond van de levendige Griekse avondsfeer. Kos heeft ook een grote historische waarde: het is de geboorteplaats van Hippocrates (de vader van de moderne geneeskunde) en de thuishaven van de tempel van Apollo. Het geneeskrachtige erfgoed trok zelfs Cleopatra aan in haar tijd.

Diamond Deluxe Hotel

  • Hotel
  • Nea Alikarnassos Lambi, Kos 853 00, Griekenland, Griekenland
Diamond Suite Private Pool Lead

Diamond Boutique Hotel is een sprankelende toevoeging aan de luxe portefeuille van hotels op Kos. Het is een boetiekhotel met vijf sterren en een buitenzwembad, een volledig wit interieur, prachtige tuinen en een zeer aantrekkelijke locatie in de buurt van het strand, de haven en het centrum van Kos-stad.

Ontspanning staat hier centraal, met spabehandelingen bij het zwembad en heerlijke mediterraan geïnspireerde gerechten om 's avonds van te genieten. De bar bij het zwembad serveert overdag drankjes en snacks en wordt 's avonds sprookjesachtig. Bovendien ondergingen het restaurant en het eetgedeelte in 2021/2022 een schitterende transformatie om je verblijf nog luxueuzer te maken dan het al is.

  • +2
Lees meer
Superior Room Lead

Superior kamer

De Superior kamers hebben een woonkamer met slaapbank en meten ruim 32-36 vierkante meter. Neem wat tijd voor jezelf en ontspan op het balkon of terras met uitzicht op de tuin.

Superior Deluxe Swim up Room Lead

Superior Deluxe Swim up kamer

Voor nog meer ruimte en extra luxe kies je voor een Superior Deluxe Swim Up kamer: je hebt dan direct toegang tot een gedeeld zwembad, en je kunt ontspannen bij het sprankelende water wanneer je maar wilt. Dezelfde chique stijl kenmerkt het interieur, en de badkamer heeft een jet-douche of een hydromassagebad.

Two Storey Suite Lead

Suite met twee verdiepingen

In de elegante en stijlvolle suites met twee verdiepingen kun je je over twee verdiepingen verspreiden: op de begane grond wacht je een chique woonruimte, terwijl je boven een kingsize bed vindt (sommige zijn vierpersoons) en een balkon met uitzicht op het zwembad of de tuinen.

Diamond Suite Private Pool Lead

Diamond suite met privézwembad

Het toppunt van luxe, een Diamond suite met privézwembad is perfect voor wie op zoek is naar een beetje privacy en afzondering. Drijf in het glinsterende water van je eigen zwembad, voordat je naar binnen stapt om af te koelen. Er is een aparte woon- en slaapkamer voor meer comfort, evenals een privéterras van 35-42 vierkante meter.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Lokale belastingen (ter plaatse te betalen)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Inchecken

Vanaf 15:00 - 00:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Minimaal 2 personen en maximaal 2 personen per Superior kamer Minimaal 2 personen en maximaal 2 personen per Superior Deluxe Swim up kamer Minimaal 2 personen en maximaal 4 personen per Suite met twee verdiepingen Minimaal 2 personen en maximaal 3 personen per Diamond suite met privézwembad

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Afbeeldingen van het hotel

Houd er rekening mee dat sommige afbeeldingen computergegenereerd kunnen zijn en dat de uiteindelijke weergave anders kan zijn dan getoond.