• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Sprankelende strandvakantie in Thailand

  • Rondreis
  • 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 of 20 nachten
  • Thailand
prijs vanaf € 1.219 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 2.438
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 754 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontsnap naar de betoverende oostkust van Thailand met twee moderne luxeverblijven, incl. ontbijt, transfers & retourvlucht

Wie aan Thailand en haar stranden denkt, denkt meteen aan het paradijs: zijdezacht zand, turquoise water, wuivende palmen... Kom met ons mee naar Phuket en Khao Lak, twee verleidelijke bestemmingen aan de kust waar je Thaise dromen waarheid worden.

Je reis begint in Phuket. Met ongelooflijke witte zandstranden, weelderige regenwouden en een levendige eilandcultuur is het niet moeilijk te begrijpen waarom Phuket jaar na jaar bovenaan het vakantieverlanglijstje staat. Vanuit je resort kun je optimaal genieten van indrukwekkende uitzichten, je in de watten laten leggen in de spa en smullen van de lokale keuken in het restaurant.

Vervolgens trek je verder naar Khao Lak, waar je verblijft in een baken van rust waar strand en jungle elkaar ontmoeten. Groene, glooiende heuvels vullen het landschap, terwijl de schilderachtige kustlijn je hartelijk uitnodigt voor een ontspannen wandeling, een kans om van de zon te genieten of een duik in de kalme golven. Met drie nationale parken, een tropisch bos, en die zachte witte zandstranden, vind je in Khao Lak de perfecte natuurlijke achtergrond om in totale sereniteit te genieten en je batterijen weer op te laden.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 10, 12, 14, 16 of 18 nachten in Thailand

  • 5, 6, 7 of 8 nachten in Mandavara Resort & Spa, Phuket

  • 5, 6, 8, 9 of 10 nachten in Moracea by Khao Lak Resort

  • Ontbijt

  • Thais diner voor twee, eenmaal per verblijf in beide resorts

  • Cocktail per persoon, eenmaal per verblijf

  • Enkele reis tussen Mandarava Resort & Spa en Moracea by Khao Lak Resort (bij een verblijf van 10 nachten of langer)

  • Luchthaventransfers

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Düsseldorf naar Phuket

Reisdetails

Dag 1 - 5: Phuket

Phuket is het grootste eiland van Thailand, omgeven door het betoverende water van de Andamanse Zee, en is een van de populairste vakantiebestemmingen in Zuidoost-Azië. Het tropische natuurlijke landschap wordt perfect aangevuld door het rijke, culturele erfgoed van het eiland - bezoek de 200 jaar …

Lees meer
Mandarava Resort

Dag 6 - 10: Khao Lak

80 kilometer van Phuket ligt Khao Lak, een verborgen juweeltje tussen de prachtige Andamanen, en een van de mooiste en vredigste badplaatsen van Thailand. Je hotel, Moracea by Khao Lak Resort, ligt op een steenworp afstand van het strand, en slechts een korte wandeling van cocktailbars en restauran…

Lees meer
Moracea by Khao Lak Resort
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal twee volwassenen en één kind (tot 12 jaar)

Als je meer dan één kamer wilt boeken, dien je voor elke kamer apart een reservering te maken. Mocht je hier problemen bij ondervinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Extra nachten o.w.v. vlucht

Houd er rekening mee dat er door de tijd en duur van je vlucht een extra nacht aan je reis kan worden toegevoegd

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Goed om te weten

Van 1 juni - 31 augustus 2023 is de lobby gesloten wegens renovatiewerkzaamheden in het Mandarava Phuket. Gedurende deze periode zal het inchecken tijdelijk plaatsvinden in de seminarruimte, die zich direct bij de ingang van het hotel bevindt. Tijdens deze periode zal er een minimum aan geluidsoverlast zijn, aangezien het merendeel van de werkzaamheden een gewone renovatie zal zijn.