• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief
  • Transfer inclusief

Suiteverblijf op het zonnige Tenerife

  • Vakantie
  • 4, 5, 7, 9, 10, 12, 14, 18 of 21 nachten
  • Puerto de la Cruz, Canarias
prijs vanaf € 549 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.098
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 175 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontsnap naar een relaxt kusthotel op het zonovergoten eiland Tenerife, o.b.v. halfpension, retourvlucht & optionele autohuur of transfers

Een zonovergoten suiteverblijf op Tenerife is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij het Precise Resort in Puerto de la Cruz, het relaxte stadje aan de noordkust dat vooral bekend staat om zijn vulkanische zwarte zand, bananenplantages, schilderachtige haven en mooie oude stad. Het beste van alles is dat de ligging aan de voet van de La Orotava-vallei betekent dat het minder regent en meer zon krijgt dan waar dan ook op het eiland.

Als je niet aan het genieten bent van de uitstekende voorzieningen van het hotel - denk aan activiteiten in overvloed, zoetwaterzwembaden, relaxte bars, heerlijke restaurants en Canarisch geïnspireerde suites - moet je zeker de 5.000 exotische bomen en planten bewonderen in de schitterende botanische tuinen van La Paz en de kabelbaan nemen naar de top van vulkaan El Teide - met 3.718 meter de hoogste berg van Spanje. Het is ook zeker de moeite waard om de kosmopolitische hoofdstad Santa Cruz de Tenerife te bezoeken vanwege de eigenzinnige boetiekjes, felgekleurde gebouwen, inspirerende kunstgalerieën en de enorme vlooienmarkt op zondag.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 4, 5, 7, 9, 10, 12, 14, 18 of 21 nachten in Precise Resort Puerto De La Cruz Tenerife

  • Halfpension

  • Welkomstdrankje

  • Fruit en water bij aankomst

  • Vroege check-in en late check-uit op basis van beschikbaarheid

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Düsseldorf, Eindhoven, Rotterdam naar Tenerife

  • Optionele autohuur of privé luchthaventransfers

Paradijselijk genieten op Tenerife

Dit droomeiland is de ideale bestemming van jouw volgende zonvakantie! Het Spaanse eiland biedt immers het hele jaar door veel zon, weinig neerslag en aangename temperaturen. Bovendien is de natuur hier ronduit prachtig. De exotische planten en palmbomen, het helderblauwe water en de prachtige rotsformaties geven dit eiland een zekere tropische allure. Geef je ogen de kost tijdens een indrukwekkende natuurwandeling of blijf gewoon een weekje relaxen op het strand. Jij beslist hoe je deze paradijselijke vakantie invult!

Precise Resort Puerto De La Cruz Tenerife

  • Hotel
  • Puerto de la Cruz, Spanje

De chill-out factor is hoog in het Precise Resort in Puerto de la Cruz: perfect voor mensen die willen inchecken, uitrusten en lekker lang ter plaatse willen blijven. Je vervelen zul je niet snel, er zijn namelijk drie gravel tennisbanen, vier padelbanen, minigolf, een fitnesscentrum en een duikcentrum.

Elders vind je drie mooie zoetwaterzwembaden met zonneterrassen en twee relaxte bars voor snacks en drankjes voor dag en nacht. De karakteristieke restaurants, die beide de nadruk leggen op de internationale keuken en zelfgemaakte eilanddelicatessen, zijn ook een bezoekje waard. De sensatie gaat door in de kamers, waar je je kunt verheugen op een traditioneel Canarisch geïnspireerde inrichting, voldoende comfort en uitzicht op de Atlantische Oceaan of het prachtig aangelegde terrein vanaf je balkon.

Goed om te weten: Houd er rekening mee dat de voorgevel van het hotel wordt gerenoveerd vanaf 22 april 2024. De werkzaamheden zullen ongeveer 2 tot 3 maanden duren. Tijdens deze periode is het Precise zwembad gesloten, alle andere zwembaden blijven open. Neem contact op met het hotel voor meer informatie.

Lees meer

Suite

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Toeristenbelasting (ter plaatse te betalen)
  • Parkeren (ongeveer €8 per dag; ter plaatse te betalen)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.