• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Zuid-Afrikaanse 'Big Five'-safari nabij Kruger National Park

  • Anders
  • 9 of 10 nachten
  • Zuid-Afrika
prijs vanaf € 1.779 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 3.558
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 244 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Natuur en zon tijdens een bucketlist-safari in Zuid-Afrika, incl. maaltijden, vluchten, transfers, gedeelde game drives & een comfort lodge

Ga op een bucketlist safari-avontuur in Zuid-Afrika, en zie de zon opkomen en ondergaan boven de eindeloze Afrikaanse savanne terwijl je op zoek gaat naar neushoorns, leeuwen, olifanten, luipaarden en meer. Begin je reis in Johannesburg voordat je naar de natuurlijke wildernis gaat van het Moholoholo Forest Camp aan de oevers van de Blyde River. Tijdens je verblijf maak je meerdere game drives, waaronder een volledige dag in het Kruger National Park met een ervaren ranger. Van olifanten en leeuwen tot zebra's en wrattenzwijnen, zie een aantal van 's werelds meest fascinerende dieren van dichtbij en vrij rondlopen in hun natuurlijke habitat - dit alles vanuit je open safari-jeep, met ruime en luchtige accommodatie voor comfort en veiligheid. Met vervoer, maaltijden, gezamenlijke game drives, een Zuid-Afrikaanse bushwandeling en meer, is de moeilijkste beslissing die je zult moeten nemen wanneer je gaat.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 8 nachten in Zuid-Afrika, inclusief Kruger National Park

  • Halfpension op dag 8

  • Volpension op dag 2-7 (excl. drankjes)

  • Ochtendsafari in de omgeving van Moholoholo of Abelana Game Reserve (dag 3)

  • Bezoek aan Moholoholo Rehabilitation Center (dag 3; optie voor 8 nachten)

  • Dagvullende safari in het Kruger National Park (dag 4)

  • Bush Safari Walk in de omgeving van Moholoholo (dag 6)

  • Middag safari in Moholoholo Reserve en barbecue avond (Dag 7; optie voor 8 nachten)

  • Ervaren rangers / gidsen tijdens de safari's

  • Toegangskosten voor het Kruger National Park

  • Let op: de game drives tijdens deze tour zijn in kleine groepen van maximaal 6 personen

  • Alle transfers tussen de luchthaven en de accommodatie in Moholoholo Reserve

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Düsseldorf naar Johannesburg

Dag 1: Johannesburg

Welkom in Zuid-Afrika! Eenmaal geland in Johannesburg, word je opgepikt aan de luchthaven en naar je hotel gebracht. Maak het jezelf comfortabel in je nieuwe omgeving en neem de tijd om gewoon te worden aan het heerlijk warme klimaat en te ontspannen na de lange reis. Breng de dag door aan het zwem…

Lees meer
Airport Tower Lodge

Dag 2-7: Kruger Park en Moholoholo

Op dag 2 word je om 8.30 uur opgepikt voor de rit van ca. 5,5 uur naar Moholoholo. De afstand bedraagt ca. 460 km. Bij aankomst kun je de rest van de avond ontspannen in het hotel. Maak kennis met de prachtige natuurlijke omgeving, geniet van een smakelijk avondmaal in het restaurant van de lodge, …

Lees meer
Moholoholo Forest Camp  of vergelijkbaar

Dag 8: Johannesburg en vertrek op dag 9

Op dag 8 keer je terug naar Johannesburg (ca. 460 km). Bij aankomst in het hotel geniet je nog van een lekker diner.

Op dag 9 komt deze onvergetelijke reis helaas ten einde. Indien je vlucht pas in namiddag of avond vertrekt, kun je nog een optionele excursie naar Soweto boeken (halve dag). Deze…

Lees meer
Airport Tower Lodge

Dag 1: Johannesburg

Welkom in Zuid-Afrika! Bij aankomst in Johannesburg ga je naar je 5*-hotel buiten de internationale aankomsthal, in de terminal van de luchthaven op een steenworp afstand. Maak kennis met de comfortabele omgeving en het warme klimaat en neem de tijd om te ontspannen en bij te komen na een lange rei…

Lees meer
InterContinental Johannesburg O.R.Tambo Airport

Dag 2-5: Kruger National Park & Abelana Game Reserve

Op dag 2 word je na een vroeg ontbijt opgehaald met een transfer en trek je de natuur in. Je reist 460 kilometer door fascinerende Zuid-Afrikaanse landschappen en komt in de namiddag aan bij Abelana Game Reserve Camp. Maak kennis met de prachtige natuurlijke omgeving, geniet van je inbegrepen avond…

Lees meer
Abelana River Lodge

Dag 6: Johannesburg

Op dag 6 zul je worden opgehaald bij de lodge en na het ontbijt terug worden gebracht naar Johannesburg. Bij aankomst in de late namiddag check je in bij je hotel en breng je de rest van de dag door in de zon! Geniet 's avonds van een inbegrepen tweegangendiner en kijk terug op een ongelooflijke we…

Lees meer
InterContinental Johannesburg O.R.Tambo Airport
Optionele excursies

Optionele excursies zijn beschikbaar voor de tour van 8 nachten om je reis nog spectaculairder te maken. Alle excursies kunnen worden geboekt en betaald tijdens het boekingsproces. Je ontvangt alle praktische informatie voor vertrek.

• Dagvullende safari in het Kruger National Park (dag 5) • Zijn er dieren van 'The Big Five' die je nog niet van je lijstje hebt geschrapt? Verheug je dan op een dagvullende safari in het Kruger National Park. In een rustig tempo word je door het park gereden in een open four-wheel drive, en onderweg stop je op een rustige, schilderachtige plek waar je kunt genieten van een picknick ontbijt. De tour begint om 05.00-05.30 uur en is inclusief vervoer, entreegelden, gids en picknickontbijt.

• Dagvullende Panorama Route tour (dag 5) • Maak een dagtocht langs de Panorama Route in de Mpumalanga provincie. Onderweg passeer je spectaculaire landschappen, waaronder de schilderachtige rotsformaties van de Three Rondawels en het uitzichtpunt 'God's Window' van het Blyde River Canyon Nature Reserve, waar je een prachtig uitzicht hebt op canyons en watervallen. Je bezoekt ook het voormalige goudmijndorp, Pilgrim's Rest, dat rijk is aan geschiedenis en cultuur. De excursie begint om 08:00 uur en is inclusief vervoer en gids.

• Excursie van een halve dag naar Soweto (dag 9) • Hier maak je een 4 uur durende tour vol geschiedenis door de zuidwestelijke township en stadswijk waar de Apartheid zijn wortels heeft. Je komt ook langs het Mandela House Museum en andere haltes van politiek belang. De excursie begint om 08:00 uur en is inclusief vervoer, gids en entreegelden (let op: deze excursie kan alleen worden voltooid als het past bij je vluchttijden).

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Drankjes bij diners in Johannesburg
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 2 personen per 8 nachten - Moholoholo Lodge (Comfort) Maximaal 2 personen per Krugers Big Five (SE DE) - 8 nights Maximaal 2 personen per 6 nachten - Abelana River Lodge (Luxury)

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer verblijven kinderen van 0 t.e.m. 2 jaar gratis in het hotel en krijgen kinderen van 3 t.e.m. 11 jaar korting op de hotelprijs. De korting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur en krijg je te zien in het boekingsproces.

Kinderen en reizen naar Zuid-Afrika

Wanneer een kind met slechts een van zijn ouders of met andere volwassenen dan zijn ouders/wettelijke voogden reist dan wordt er aangeraden om een originele geboorteakte, een toestemmingsbrief van de andere ouder, adoptiepapieren of een overlijdensakte van de ouder(s) mee te nemen op reis. Dit mogen kopieën zijn.

Babybed

Niet beschikbaar

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in Zuid-Afrika nog minimaal 30 dagen geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Je hebt geen visum nodig

Vaccinaties

Wanneer je naar Zuid-Afrika reist, worden vaccinaties tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio) en bescherming tegen malaria aanbevolen. Raadpleeg je huisarts, de GGD of de website van de Rijksoverheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Malaria

Krugerpark is een malariagebied

Valuta

In Zuid-Afrika betaal je met de Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR)

Groep

Dit is een individuele reis, maar de excursies en de transfers zullen in groepen plaatsvinden.

Reisschema

Als gevolg van onvoorziene omstandigheden kan het beschreven reisschema worden gewijzigd

Standaarden

In Zuid-Afrika kunnen andere standaarden gelden dan in Europa

Vergelijkbare accommodatie

Omdat we jou een zo goed mogelijke vakantie willen bezorgen, bieden we soms reizen aan met een selectie van hotels (allemaal met dezelfde sterrenclassificatie, pensionbasis, kamertype en locatie). Meestal verblijf je in het hotel dat in onze beschrijving staat, maar we kunnen niet altijd de exacte accommodatie garanderen zoals weergegeven op de website. Je ontvangt de definitieve accommodatie uiterlijk 7 dagen voor vertrek.

Luchthaventransfers

Op de luchthaven van Johannesburg staat je chauffeur je op te wachten met een bordje met je naam op. Het vervoer tussen de luchthaven en het hotel kan een groepsvervoer zijn met andere reizigers. Meer informatie over het vervoer ontvang je samen met je reisdocumenten.

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Extra nachten o.w.v. vlucht

Houd er rekening mee dat er door de tijd en duur van je vlucht een extra nacht aan je reis kan worden toegevoegd

Vervoer safari's

De safaritochten vinden plaats in een open vervoersmiddel

Wereldstekker

In Zuid-Afrika heb je een wereldstekker nodig