• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

All-inclusive 5* strandvakantie op tropisch Zanzibar

  • Vakantie
  • 7, 8, 9, 10, 11 of 12 nachten
  • Kaskazini A
prijs vanaf € 1.729 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 3.458
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 159 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Een luxueus verblijf aan de paradijselijke kust van Zanzibar wacht op je - o.b.v. all-inclusive met een suite optie, en alle reizen

Zanzibar, net voor de oostkust van Afrika, is een paradijselijk eiland met beeldschone stranden, wuivende palmen en de kristalheldere Indische Oceaan, maar er is veel meer te doen dan alleen maar luieren op het zachte zand. Bij TUI BLUE Bahari Zanzibar wacht je een waar paradijs aan de oceaan dankzij de vijfsterrengastvrijheid, een stijlvolle inrichting en het all-inclusive aanbod. Nip aan een cocktail bij het zwembad, trakteer jezelf op een ontspannende massage, of koel af in de schaduw van een gazebo.

Met de Indische Oceaan net buiten de deur, kun je ook een spannende verscheidenheid aan buitenactiviteiten uitproberen, waaronder windsurfen, zeilen en snorkelen. De BLUEF!t sportfaciliteit biedt genoeg om je hart sneller te laten kloppen, terwijl de spa van het hotel de perfecte plek is om te ontspannen en tot rust te komen na alle actie.

Er is ook cultuur en geschiedenis te ontdekken - van de donkere geschiedenis van Zanzibar's koloniale verleden tot de beroemde geurige specerijen die hier worden verbouwd. Zanzibar City's historische Stone Town is de perfecte plek om de rijk gearomatiseerde lokale keuken te proeven - volg je neus om street food kraampjes en levendige markten te vinden waar je tal van traditionele delicatessen aantreft, evenals kleurrijke kleding en geschenken, waarvan sommige perfecte souvenirs zullen zijn voor geliefden thuis.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 7, 8, 9 of 10 nachten in TUI BLUE Bahari Zanzibar

  • Op basis van all-inclusive

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Düsseldorf naar Zanzibar Town

  • Privé luchthaventransfers heen en terug

Het beste van twee werelden: Zanzibar én Tanzania!

Een waar paradijsje, zo zou je Zanzibar kunnen noemen. Beeld je wuivende palmbomen, een parelwit strand en een azuurblauwe zee in... Daar wil toch iedereen naartoe? Breng zeker een bezoek aan de hoofdstad Stone Town en ervaar de smeltkroes van culturen, kleuren en geuren die bovendien de geboorteplaats is van Farrokh Bulsara - beter bekend als rockster Freddie Mercury. Bij terugkomst in je hotel plof je neer op een ligbedje, nip je van een cocktail en geniet van het prachtige uitzicht op de oceaan. Klinkt als de hemel... maar deze reis is nog lang niet voorbij, want je kunt ook het vasteland van Tanzania ontdekken!

Tanzania is een land met dromerige zonsondergangen, oneindige landschappen, prachtige natuurparken en heel wat wilde dieren. Geniet van de zon terwijl je naar de prachtige savanne om je heen kijkt. En als je in Tanzania bent, mag een safari natuurlijk niet ontbreken! In het schitterende Selous Game Reserve (let op! entree voor het park is niet inclusief) kom je wellicht oog in oog te staan met de big five - olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard - in hun natuurlijke habitat. Klaar voor een onvergetelijke reis?

TUI BLUE Bahari Zanzibar

  • Hotel
  • Pwani Mchangani Zanzibar TZ, 0000, Tanzania, Tanzania

TUI BLUE Bahari Zanzibar is een tropisch paradijs. Omgeven door weelderige tuinen en wuivende palmen, ligt je idyllische locatie ook op enkele minuten afstand van het zachte witte zand van de kust van Zanzibar. Het paradijs ligt niet alleen voor de deur, maar populaire plekken in de buurt - zoals het schilderachtige Stone Town van Zanzibar City - zijn perfect voor een dagtocht vol cultuur.

Kies uit een heerlijke verscheidenheid aan gerechten dankzij een keuze uit vijf restaurants, waaronder een internationaal buffet, Aziatische gerechten en à la carte dineren, evenals strandbarbecues en thema-avonden. Drie bars serveren vers geperste sappen, mocktails, cocktails en nog veel meer.

  • +-4
Lees meer
Deluxe room

Deluxe kamer

Junior Suite Lead

Junior suite

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Zanzibar Infrastructuurbelasting van $5 per persoon, per nacht, te betalen aan het hotel
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 3 personen 1 kind per Deluxe kamer Maximaal 4 personen 1 kind per Junior suite

Vaccinaties

Wanneer je naar Tanzania reist, is een vaccinatie tegen Cholera verplicht en worden vaccinaties tegen Hepatitis A, DTP en Gele koorts aanbevolen. Raadpleeg je huisarts, de GGD of de website van de Rijksoverheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies.

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Extra nachten o.w.v. vlucht

Houd er rekening mee dat er door de tijd en duur van je vlucht een extra nacht aan je reis kan worden toegevoegd

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek