Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief
  • Transfer inclusief

Vakantie in Fuerteventura nabij een strand met Blauwe Vlag

  • Anders
  • 3 of 4 nachten
  • Costa Calma, Canarische Eilanden
prijs vanaf € 719 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.438
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Geniet van een ontspannen verblijf in een suite in Fuerteventura, dichtbij een ongerept wit zandstrand, incl. ontbijt, reizen & optioneel halfpension

Land, water en lucht gaan perfect samen in dit dromerige resort in Costa Calma. Hotel LIVVO Risco del Gato Suites is volstrekt uniek en ligt op korte loopafstand van het plaatselijke strand van Costa Calma, dat is bekroond met de Blauwe Vlag. Het is architectonisch verbluffend en ligt op bijna 35.000 vierkante meter privétuinen. Het biedt een prachtige mix van stijl en afzondering in de gemeenschappelijke faciliteiten en accommodaties.

Begin de dag met een paar verfrissende baantjes in het zwembad, geniet van een partijtje golf, watersportactiviteiten of een massage, nip van een drankje bij de bar of smul van een smakelijke maaltijd in een van de uitnodigende restaurants, om vervolgens de rest van de middag door te brengen met een wandeling langs de kust. Bij het vallen van de avond zijn de suites hier een licht toevluchtsoord, voorzien van alle nodige comfort voor een zorgeloze vakantie.

Deze aanbieding is inclusief:
  • Hotel LIVVO Risco del Gato Suites: 3, 4, 5, 7, 10, 14 of 21 nachten

  • Inclusief ontbijt

  • Optioneel diner

  • Optioneel gedeelde luchthaventransfer, privé luchthaventransfer of autohuur

  • Retourvlucht van Brussel Zaventem, Düsseldorf naar Fuerteventura

  • Welkomstdrankje

  • Water & fruit op de kamer

  • Toegang tot de spa (stoombad en Jacuzzi)

  • Toegang tot de tennisbaan

Fantastisch Fuerteventura

Van alle eilanden in de Canarische Archipel is Fuerteventura het op één na grootste. Overal op het eiland is duidelijk de vulkanische oorsprong te zien, met de oude vulkaankraters en het roodbruine woestijnlandschap als meest zichtbare bewijs. Bereid je alvast voor op onvergetelijke landschappen. Een eindeloze kustlijn met de meest fantastische stranden siert het noorden en het zuiden van het eiland. De oostkust staat garant voor indrukwekkende kliffen met inhammetjes. Van alle Canarische eilanden heeft Fuerteventura misschien wel de mooiste en langste zandstranden. Daarnaast waait er het gehele jaar door een frisse wind waardoor de gevoelstemperatuur altijd aangenaam is.

Hotel LIVVO Risco del Gato Suites

  • Hotel
  • Costa Calma, Spanje
Pool lead

Dit viersterrenhotel ligt op slechts 200 meter van een wit zandstrand dat is bekroond met de Blauwe Vlag en zorgt voor een werkelijk schitterend verblijf aan de Costa Calma. Een fantastisch aanbod aan faciliteiten zorgt ervoor dat je je de hele dag vermaakt, heerlijk ontspant en goed verzorgd bent.

Een van de hoogtepunten van het hotel is het wellnessgedeelte met een sauna, Turks bad, jacuzzi, heerlijke behandelingen en massages, evenals kappersdiensten zodat je er op je best uitziet. Een fitnessruimte en tennisbaan zijn beschikbaar voor degenen die in vorm willen blijven, terwijl een verwarmd binnenzwembad, buitenjacuzzi en prachtig ontworpen buitenzwembad beschikbaar zijn om al je zorgen de hele dag van je af te laten glijden.

Elders tref je twee restaurants en een bar, elk met een aangename en gastvrije sfeer - perfect om je van 's morgens vroeg tot 's avonds laat tegoed te doen aan heerlijke, smaakvolle mediterrane gerechten. Als kers op de taart kun je achterover leunen en genieten van de klanken van livemuziek voordat je naar bed gaat.

  • +3
Lees meer
Junior Suite Deluxe Lead

Junior suite met zeezicht

Suite

Standaard suite

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Inchecken

Vanaf 15:00 - 00:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Bezetting

Maximaal 2 personen per suite

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Locatie

Suite Hotel Risco del Gato ligt in het dorpje Costa Calma, aan de zuidkust van Fuerteventura. Het centrum van Costa Calma ligt op 2 km van het hotel, hier vindt u winkels, restaurants en bars. Het bekende Sotavento strand ligt op slechts 200 meter afstand. De luchthaven van Fuerteventura ligt op 66 km afstand.