• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Zonovergoten 5*-strandvakantie met zeezicht op Lanzarote

  • Vakantie
  • 7, 9, 10, 12, 14, 18 of 21 nachten
  • Arrecife, Canarias
prijs vanaf € 959 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.918
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 235 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Hemelse vijfsterrenvakantie aan het strand van Lanzarote met een prachtig uitzicht op zee, o.b.v. halfpension met vluchten

Er zijn maar weinig plekken in de wereld die kunnen tippen aan de ongelooflijke stranden en adembenemende landschappen van Lanzarote. Als hoogste gebouw in de hoofdstad van het eiland, is het vijfsterren Arrecife Gran Hotel & Spa de perfecte plek om deze natuurlijke schoonheid te bewonderen, met een ongeëvenaard uitzicht op de stad, de zee en de prachtige witte zandstranden. Het hotel, dat niet onderdoet voor de omgeving, is net zo mooi als de rest van het eiland, voorzien van slaapkamers met teakhouten vloeren en een ruime en weelderige lobby.

Het hotel ligt in het midden van de oostkust van Lanzarote, op een gunstige locatie om de rest van het eiland en de mooie stranden te verkennen. Het heeft een magisch en uniek landschap, gevormd door eeuwen van turbulente tectonische activiteit. Opmerkelijke hoogtepunten zijn het Nationaal Park Timanfaya - een surrealistisch, marsachtig vulkaanlandschap - en Jameos del Agua, een natuurlijk gevormd zwembad in een ingestorte lavatunnel, beide op minder dan een half uur rijden. Lanzarote heeft ook een aantal van de beste duiklocaties van Europa, naast uitstekend snorkelen, surfen, windsurfen, parasailen en kanoën.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 7, 9, 10, 12, 14, 18 of 21 nachten in Arrecife Gran Hotel & Spa

  • Op basis van halfpension

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Düsseldorf, Eindhoven naar Arrecife

  • Optionele luchthaventransfers (selecteer op de volgende pagina)

  • Toegang tot de spa per persoon, per verblijf

Arrecife

De hoofdstad van Lanzarote, Arrecife, is levendig, kosmopolitisch en zit boordevol cultuur en geschiedenis. De naam betekent 'rif' in het Spaans, en verwijst naar de vulkanische rotsformaties die de pittoreske haven omringen. In de 15e eeuw was Arrecife een klein vissersdorp totdat het in 1852 de hoofdstad van het eiland werd. Vandaag de dag is het vooral populair bij winkelliefhebbers: de straten zijn bezaaid met leuke boetiekjes en winkels van bekende merken. Playa del Reducto, het belangrijkste strand van Arrecife, is perfect voor wandelingen door het warme zand en om te zonnebaden, terwijl het glinsterende turquoise water uitnodigt om af te koelen.

Arrecife Gran Hotel & Spa

  • Hotel
  • Arrecife, Spanje
Lead

Met een locatie aan het strand en een uitgestrekt park net buiten de deur, biedt het vijfsterren Arrecife Gran Hotel & Spa je genoeg manieren om van je dag te genieten. Het fraai vormgegeven zwembad, met een stijlvolle glazen overkapping, nodigt uit voor een ontspannen duik, terwijl de Aquaplus Spa luxe behandelingen biedt om je zorgen weg te nemen. Het diner wordt geserveerd in een gloednieuw à-la-carterestaurant, waar je geniet van gastronomische gerechten geserveerd met een adembenemend uitzicht op het strand.

  • +11
Lees meer
Suite sea view lead

Suite met zeezicht

Suite City view main

Suite met stadszicht

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Inchecken

Vanaf 12:00 - 23:59 uur

Uitchecken

Tot 11:00 - 12:00 uur

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Occupancy

Een Tweepersoonskamer met zeezicht is geschikt voor maximaal twee volwassenen. Een Suite met zeezicht is geschikt voor maximaal twee volwassenen plus één kind (2-11 jaar) en één baby (0-1 jaar).

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Extra nachten o.w.v. vlucht

Houd er rekening mee dat er door de tijd en duur van je vlucht een extra nacht aan je reis kan worden toegevoegd