Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

Krijg de smaak te pakken in Porto

  • Stedentrip
  • 2, 3, 4, 5 of 6 nachten
  • Portugal
prijs vanaf € 189 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 378
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek het veelzijdige Porto vanuit een centraal gelegen hotel incl. ontbijt, portodegustatie en riviercruise

Porto. Eigenlijk heeft deze tweede stad van Portugal alles in huis om jouw citytrip compleet te maken. Een gemoedelijke sfeer, bijzondere architectuur, tal van bezienswaardigheden en een keuken die niet alleen heerlijke gerechten, maar ook perfecte wijnen biedt. Knusse, steile straatjes en lokale markten vind je in het oude centrum Ribeira, de mooiste wandelingen maak je langs de Douro en de lekkerste porto drink je in de wijnkelders of op de terrassen aan de overkant van de rivier. Bovendien neem jij deel aan een degustatie van porto waarbij al je zintuigen worden geprikkeld en je maakt een riviercruise over de Douro! Op naar de stad die Portugal haar naam gaf!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3, 4 of 5 nachten in Porto

  • Ontbijt

  • Portodegustatie (2 glazen)

  • Riviercruise op de Douro

De stad van de porto

De eeuwenoude havenstad in het noorden van Portugal heeft alles in huis voor een onvergetelijke ontdekkingstocht! Indrukwekkende architectuur, gezellige parken en culinaire lekkernijen: dit is een stad om te ruiken, voelen en proeven. Geniet van het onbeschrijfelijke uitzicht over de stad vanaf de Ponte Dom Luís I en geniet op een terras van een glaasje porto om het kleurrijke schouwspel van de ondergaande zon te bewonderen.

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Inbegrepen excursies

• Portodegustatie in Espaço Porto Cruz • Tijdens je verblijf kun je genieten van twee glazen porto in de iconische Espaço Porto Cruz. Dit prachtige gebouw dateert uit de 18e eeuw en ligt aan de oevers van de rivier de Gaia. In het gebouw vind je ook tentoonstellingen van moderne kunst, een wijnwinkel, een restaurant en een prachtig dakterras met 360 graden uitzicht op Porto. Je ontvangt de tickets voor de wijnproeverij bij het inchecken in het hotel.

• Boottocht op de rivier de Douro • Stap aan boord van de boot en geniet van het adembenemende en kleurrijke Porto vanaf de rivier de Douro. Je vaart langzaam over de rivier terwijl je meer hoort over de geschiedenis van de stad en de traditie achter de beroemde porto. De tocht duurt ongeveer 50 minuten en vindt plaats op dag 2 van de reis (onder voorbehoud van wijzigingen). Je ontvangt de tickets samen met je andere reisdocumenten.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting: Ca. € 2,- per persoon per nacht (ter plaatse te betalen)
  • Transfers tussen de luchthaven en het hotel heen en terug (kunnen worden gekocht tijdens het boekingsproces)
  • Vluchten
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Maximaal 2 volwassenen per kamer

Eenpersoonstoeslag

De toeslag is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

N.v.t.

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Portodegustatie

In het iconische Espaço Porto Cruz wordt de cultuur van de porto gevierd door moderniteit en traditie samen te brengen. Het gebouw dateert uit de 18e eeuw en ligt aan de oevers van de rivier de Gaia. Hier neem jij deel aan een proeverij van porto waarbij je de verschillende aroma's, smaken en kleuren ontdekt. Daarnaast is er ook een tentoonstelling met moderne kunst, een wijnhandel, een restaurant en een prachtig dakterras met een 360 graden uitzicht op Porto.

Adres: Largo Miguel Bombarda, N.º23 4400 - 222 Vila Nova de Gaia Telefoon: (00351) 220 92 53 40 / 220 92 54 01