Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief transfer

China rondreis met Yangtze-riviercruise

 • Rondreis
 • China
Nu vanaf € 1.719
 • per persoon vanaf
 • o.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Reis door China en verblijf in Peking, Shanghai en Xi'an incl. ontbijt, hotels, Yangtze-riviercruise, excursies en heen- en terugvlucht

Ben jij klaar voor de rondreis van je leven? Zet koers naar China en combineer het bewonderen van miljoenensteden als Peking en Shanghai met genieten van natuurschoon op de Yangtze-rivier. Wat staat er nog meer op het programma? Je bezoekt een van de zeven wereldwonderen - namelijk de Chinese Muur, staat oog in oog met het Terracottaleger en bewandelt het wereldberoemde Tiananmenplein. In het land van contrasten ga jij op ontdekkingstocht: neem de aanblikken van hypermoderne wolkenkrabbers en prachtige tempels goed in je op, want overweldigend wordt deze reis gegarandeerd! Spreid je vleugels en vertrek naar spectaculair China. Wie neem jij mee?

Deze aanbieding is inclusief:
 • Rondreis in China: 13 nachten
 • Ontbijt
 • Volpension excl. dranken tijdens de riviercruise op dag 7, 8 en 9
 • Dagexcursie naar de Chinese Muur (Badaling) en de Mingtombes (dag 3)
 • Yangtze-riviercruise en bezoek Drieklovendam (dag 7 - 9)
 • Bezoek aan het Terracottaleger en wandeling door de moslimwijk (dag 11)
 • Engelssprekende gids tijdens de excursies
 • Trein van Peking naar Shanghai
 • Trein van Chongqing naar Xi'ain
 • Trein van Xi'an naar Peking
 • Binnenlandse vlucht van Shanghai naar Yichang
 • Alle transfers
 • Heen- en terugvlucht van naar Peking
 • Houd er rekening mee dat er mogelijk extra nachten zijn omwille van vluchten of transfers
Reisschema

Dag 1-3: Peking

Welkom in China! Wanneer je landt op de luchthaven staat je transfer al op je te wachten. Eenmaal aangekomen bij je eerste hotel, zet je je koffers af en ga je op ontdekking uit in de machtige hoofdstad van China!

Op dag 2 is het tijd om Peking wat beter te leren kennen. Je kan samen met… Lees meer

Beijing Dongfang Hotel  of vergelijkbaar

Dag 4-5: Shanghai

Als je zoveel mogelijk wil proeven van het leven in China, kan je op dag 4 deelnemen aan een optionele riksjatour door het oude centrum van Peking. Hier krijg je een indruk van het dagelijkse leven van de inwoners. Aansluitend geniet je van een bezoek aan een lokaal huis van maar liefst 100 jaar… Lees meer

Haiyan Hotel  of vergelijkbaar

Dag 6-9: Yangtze riviercruise

Op dag 6 word je opgehaald bij je hotel en naar de luchthaven gebracht. Maak je geen zorgen, het is nog lang geen tijd om het magische China vaarwel te zeggen. Wel vlieg je vandaag naar Yichang, waar je een onvergetelijke ervaring te wachten staat. Je volgende overnachtingen breng je namelijk ni… Lees meer

Victoria Cruise  of vergelijkbaar

Dag 10-12: Xi'an

Op dag 10 verruil je de Yangtze-rivier opnieuw voor het vasteland. Dit doe je in Chongqing, waar je wordt opgehaald door een chauffeur die je naar het treinstation brengt. Hier stap je de kogeltrein op met als bestemming de stad Xi'an.

Op dag 11 word je om 9:00 uur opgehaald en is h… Lees meer

Aurum International Hotel Xi'an  of vergelijkbaar

Dag 13: Peking

Op dag 13 brengt een chauffeur je na je ontbijt weer naar het treinstation om de kogeltrein naar Peking te nemen, de eerste stop van je rondreis. Bij aankomst word je naar je hotel gebracht, waar je nog een nacht verblijft vooraleer je China avontuur er bijna op zit. Wandel nog even door de stad… Lees meer

Beijing Dongfang Hotel  of vergelijkbaar
Optionele excursies

Als je je reis nog spectaculairder wil maken, kan je de volgende optionele excursies boeken. Alle excursies kunnen geboekt en betaald worden tijdens het boekingsproces.

• Tiananmenplein, Verboden Stad, Hemeltempel en Zomerpaleis (dag 2) •
Leer Peking beter kennen door samen met een gids te vertrekken op een optionele excursie door de stad. Om 9:00 uur word je opgehaald en krijg je alle highlights te zien. De eerste halte: het Tiananmenplein, oftewel het Plein van de Hemelse Vrede. Vlak aan dit enorme plein ligt de Verboden Stad. In dit enorme paleis regeerden de Chinese keizers van de Ming- en Qingdynastie. Het werd in 1422 door keizer Yong Le gebouwd, toen hij besloot om de Chinese hoofdstad in Peking te vestigen. Verder bezoek je ook de Hemeltempel, waar de Chinese regeerders voor een goede oogst kwamen bidden. Ten slotte bezoek je het Zomperpaleis. Laat jezelf betoveren door de overweldigende pracht van het meer en de tuinen van dit royale park. Duur: ca. 6 uur. Inclusief transfers, Engelstalige gids en toegangsprijs.

• Hutong riksjatour en bezoek lokaal huis (dag 4) •
Op dag 4 kan je 's ochtends deelnemen aan een optionele riksjatour door het oude centrum van Peking. Hier krijg je een indruk van het dagelijkse leven van de inwoners. Aansluitend geniet je van een bezoek aan Beijing residential, een lokaal huis van maar liefst 100 jaar oud. Duur: ca. 1 uur. Inclusief transfers, Engelstalige gids en toegangsprijs.

• Tuinen van Yuyuan, de oude stad, Shanghai Museum, de Bund en Nanjingstraat (dag 5) •
Op dag 5 kan je kennismaken met Shanghai in al zijn glorie tijdens een optionele excursie waarbij je de belangrijkste bezienswaardigheden ontdekt. Om 9:00 uur word je opgehaald en kom je langs de prachtige tuinen van Yuyuan, de oude stad, het Shanghai Museum - waar je oude Chinese kunst kan bewonderen -, de Nanjingstraat - een van 's werelds drukste winkelstraten - en de iconische Bundboulevard. Duur: ca. 6 uur. Inclusief transfers, Engelstalige gids en toegangsprijs.

• Dumpling-diner en Tang Dynasty show •
's Avonds kan je genieten van een heerlijk dumpling-diner en een Tang-muziek en dansopvoering. Duur: ca. 3 uur, waarvan de show 1 uur duurt. Inclusief transfers, Engelstalige gids en toegangsprijs.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 20
 • Fooien chauffeur en gids (het wordt aangeraden om ca. € 3,- per persoon per dag te geven)
 • Fooi tijdens de riviercruise (het wordt aangeraden om ca. € 20,- te geven)
Betaling

Als je deze reis minimaal 42 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Praktische informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en Secret Escapes Limited voor het leveren van uw pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. De Secret Escapes algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is een bedrijf dat geregistreerd is in Engeland en Wales onder nummer 07026107, gevestigd te 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Bezetting

Maximaal 3 volwassenen en een baby t.e.m. 1 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer krijgt een kind jonger dan 2 jaar korting op het verblijf in het hotel, deze is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur.
Voor kinderen van 2 tot 10 jaar geldt dezelfde prijs als voor volwassenen.
Let op: Kinderen t.e.m. 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Babybed

Niet beschikbaar

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoelstoegankelijk

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Vaccinaties

Wanneer je naar China reist, worden vaccinaties tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio) en Hepatitis A aanbevolen. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in China nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar China reist, is een visum vereist. Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Reisschema

Als gevolg van onvoorziene omstandigheden kan het beschreven reisschema worden gewijzigd

Standaarden

In China kunnen andere standaarden gelden dan in Europa

Valuta

In China betaal je met de Chinese Yuan Renminbi (CNY)

Treinreizen

Deze reis is inclusief 3 treinreizen. In de kogeltrein is er een restaurant waar je koffie, snacks, drankjes, fast food en typische Chinese lunch en diners kunt kopen.
Je kunt ook eten en drinken kopen bij de treinconducteurs.

Yangtze riviercruise

Volpension exclusief drankjes is inbegrepen op de Yangtze riviercruise van dag 7 t.e.m 9, evenals een excursie naar de Drieklovendam.