Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

China rondreis met Yangtze-riviercruise

  • Rondreis
  • China
prijs vanaf € 1.719 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 3.438
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Reis door China en verblijf in Peking, Shanghai en Xi'an incl. ontbijt, hotels, Yangtze-riviercruise, excursies en heen- en terugvlucht

Ben jij klaar voor de rondreis van je leven? Zet koers naar China en combineer het bewonderen van miljoenensteden als Peking en Shanghai met genieten van natuurschoon op de Yangtze-rivier. Wat staat er nog meer op het programma? Je bezoekt een van de zeven wereldwonderen - namelijk de Chinese Muur, staat oog in oog met het Terracottaleger en bewandelt het wereldberoemde Tiananmenplein. In het land van contrasten ga jij op ontdekkingstocht: neem de aanblikken van hypermoderne wolkenkrabbers en prachtige tempels goed in je op, want overweldigend wordt deze reis gegarandeerd! Spreid je vleugels en vertrek naar spectaculair China. Wie neem jij mee?

Deze aanbieding is inclusief:
  • Rondreis in China: 13 nachten

  • Ontbijt

  • Volpension excl. dranken tijdens de riviercruise op dag 7, 8 en 9

  • Dagexcursie naar de Chinese Muur (Badaling) en de Mingtombes (dag 3)

  • Yangtze-riviercruise en bezoek Drieklovendam (dag 7 - 9)

  • Bezoek aan het Terracottaleger en wandeling door de moslimwijk (dag 11)

  • Engelssprekende gids tijdens de excursies

  • Trein van Peking naar Shanghai

  • Trein van Chongqing naar Xi'ain

  • Trein van Xi'an naar Peking

  • Binnenlandse vlucht van Shanghai naar Yichang

  • Alle transfers

  • Retourvlucht van naar Peking

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk extra nachten zijn omwille van vluchten of transfers

Reisdetails

Dag 1-3: Peking

Welkom in China! Wanneer je landt op de luchthaven staat je transfer al op je te wachten. Eenmaal aangekomen bij je eerste hotel, zet je je koffers af en ga je op ontdekking uit in de machtige hoofdstad van China!

Op dag 2 is het tijd om Peking wat beter te leren kennen. Je kunt samen met een gi…

Lees meer
Beijing Dongfang Hotel  of vergelijkbaar

Dag 4-5: Shanghai

Als je zoveel mogelijk wil proeven van het leven in China, kun je op dag 4 deelnemen aan een optionele riksjatour door het oude centrum van Peking. Hier krijg je een indruk van het dagelijkse leven van de inwoners. Aansluitend geniet je van een bezoek aan een lokaal huis van maar liefst 100 jaar ou…

Lees meer
Haiyan Hotel  of vergelijkbaar

Dag 6-9: Yangtze riviercruise

Op dag 6 word je opgehaald bij je hotel en naar de luchthaven gebracht. Maak je geen zorgen, het is nog lang geen tijd om het magische China vaarwel te zeggen. Wel vlieg je vandaag naar Yichang, waar je een onvergetelijke ervaring te wachten staat. Je volgende overnachtingen breng je namelijk niet …

Lees meer
Victoria Cruise  of vergelijkbaar

Dag 10-12: Xi'an

Op dag 10 verruil je de Yangtze-rivier opnieuw voor het vasteland. Dit doe je in Chongqing, waar je wordt opgehaald door een chauffeur die je naar het treinstation brengt. Hier stap je de kogeltrein op met als bestemming de stad Xi'an.

Op dag 11 word je om 9:00 uur opgehaald en is het tijd voor…

Lees meer
Aurum International Hotel Xi'an  of vergelijkbaar

Dag 13: Peking

Op dag 13 brengt een chauffeur je na je ontbijt weer naar het treinstation om de kogeltrein naar Peking te nemen, de eerste stop van je rondreis. Bij aankomst word je naar je hotel gebracht, waar je nog een nacht verblijft voordat je China-avontuur er bijna op zit. Wandel nog even door de stad en b…

Lees meer
Beijing Dongfang Hotel  of vergelijkbaar
Optionele excursies

Als je je reis nog spectaculairder wil maken, kan je de volgende optionele excursies boeken. Alle excursies kunnen geboekt en betaald worden tijdens het boekingsproces.

• Tiananmenplein, Verboden Stad, Hemeltempel en Zomerpaleis (dag 2) • Leer Peking beter kennen door samen met een gids te vertrekken op een optionele excursie door de stad. Om 9:00 uur word je opgehaald en krijg je alle highlights te zien. De eerste halte: het Tiananmenplein, oftewel het Plein van de Hemelse Vrede. Vlak aan dit enorme plein ligt de Verboden Stad. In dit enorme paleis regeerden de Chinese keizers van de Ming- en Qingdynastie. Het werd in 1422 door keizer Yong Le gebouwd, toen hij besloot om de Chinese hoofdstad in Peking te vestigen. Verder bezoek je ook de Hemeltempel, waar de Chinese regeerders voor een goede oogst kwamen bidden. Ten slotte bezoek je het Zomperpaleis. Laat jezelf betoveren door de overweldigende pracht van het meer en de tuinen van dit royale park. Duur: ca. 6 uur. Inclusief transfers, Engelstalige gids en toegangsprijs.

• Hutong riksjatour en bezoek lokaal huis (dag 4) • Op dag 4 kan je 's ochtends deelnemen aan een optionele riksjatour door het oude centrum van Peking. Hier krijg je een indruk van het dagelijkse leven van de inwoners. Aansluitend geniet je van een bezoek aan Beijing residential, een lokaal huis van maar liefst 100 jaar oud. Duur: ca. 1 uur. Inclusief transfers, Engelstalige gids en toegangsprijs.

• Tuinen van Yuyuan, de oude stad, Shanghai Museum, de Bund en Nanjingstraat (dag 5) • Op dag 5 kan je kennismaken met Shanghai in al zijn glorie tijdens een optionele excursie waarbij je de belangrijkste bezienswaardigheden ontdekt. Om 9:00 uur word je opgehaald en kom je langs de prachtige tuinen van Yuyuan, de oude stad, het Shanghai Museum - waar je oude Chinese kunst kan bewonderen -, de Nanjingstraat - een van 's werelds drukste winkelstraten - en de iconische Bundboulevard. Duur: ca. 6 uur. Inclusief transfers, Engelstalige gids en toegangsprijs.

• Dumpling-diner en Tang Dynasty show • 's Avonds kan je genieten van een heerlijk dumpling-diner en een Tang-muziek en dansopvoering. Duur: ca. 3 uur, waarvan de show 1 uur duurt. Inclusief transfers, Engelstalige gids en toegangsprijs.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 20.
  • Fooien chauffeur en gids (het wordt aangeraden om ca. € 3,- per persoon per dag te geven)
  • Fooi tijdens de riviercruise (het wordt aangeraden om ca. € 20,- te geven)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 3 volwassenen en een baby t.e.m. 1 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer krijgt een kind jonger dan 2 jaar korting op het verblijf in het hotel, deze is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. Voor kinderen van 2 tot 10 jaar geldt dezelfde prijs als voor volwassenen. Let op: Kinderen t.e.m. 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Babybed

Niet beschikbaar

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoelstoegankelijk

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Vaccinaties

Wanneer je naar China reist, worden vaccinaties tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio) en Hepatitis A aanbevolen. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in China nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar China reist, is een visum vereist. Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Reisschema

Als gevolg van onvoorziene omstandigheden kan het beschreven reisschema worden gewijzigd

Standaarden

In China kunnen andere standaarden gelden dan in Europa

Valuta

In China betaal je met de Chinese Yuan Renminbi (CNY)

Treinreizen

Deze reis is inclusief 3 treinreizen. In de kogeltrein is er een restaurant waar je koffie, snacks, drankjes, fast food en typische Chinese lunch en diners kunt kopen. Je kunt ook eten en drinken kopen bij de treinconducteurs.

Yangtze riviercruise

Volpension exclusief drankjes is inbegrepen op de Yangtze riviercruise van dag 7 t.e.m 9, evenals een excursie naar de Drieklovendam.