Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief

Prosecco degustatie in Noord-Italië

  • Anders
  • Paderno del Grappa
prijs vanaf € 249 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 498
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Proef heerlijke prosecco in het Italiaanse Veneto met 5 nachten in Hotel San Giacomo incl. ontbijt, 5 wijnproeverijen, een driegangendiner en meer

Maak een tripje naar de Italiaanse regio Veneto voor een vakantie die geheel in het teken staat van de sprankelende wijn prosecco. Deze frisse, fruitige en overheerlijke mousserende wijn komt oorspronkelijk uit het noorden van Italië, dus je bent hier precies op de juiste plek voor een paar dagen genieten. Er staan je maar liefst vijf wijnproeverijen in regionale wijnkelders te wachten tijdens deze vakantie. Tel daar een prachtig glooiend landschap bij op en charmante stadjes zoals Bassano del Grappa en Castelfranco Veneto waar je heerlijk doorheen kan slenteren en je hebt alles wat je nodig hebt voor een heerlijk ontspannen vakantie. Je verblijft in een charmant viersterrenhotel waar je in de watten wordt gelegd met onder andere een smakelijk driegangendiner zoals je dat alleen in Italië krijgt voorgeschoteld. Genieten maar!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Wine Hotel San Giacomo Sport & Relax: 5 nachten

  • Ontbijt

  • Wijnproeverijen in typische wijnkelders in de regio

  • Bezoek Poli della Grappa museum met degustatie

  • Touren door Treviso, Valdobbbiaden en Grappa

  • 1x Driegangendiner met bijgerechten

  • 2x Lunch met streekproducten

  • Ongelimiteerde toegang tot de tuin van het hotel met jacuzzi

  • Toegang tot de spa incl. handdoek en badjas

Le vie del Prosecco

È considerato l'oro del Veneto: il Prosecco, un gustoso spumante strettamente legato alla storia di questa regione. L'uva prosecco cresce sulle dolci colline di Conegliano-Valdobbiadene da oltre due secoli. Si dice addirittura che la storia di quest'uva risale all'epoca romana. Durante questo viaggio puoi assaggiare diversi tipi di prosecco durante le visite in cinque diverse cantine. Soggiornerai nell'incantevole villaggio di Paderno del Grappa, situato ai piedi del Monte Grappa. Qui è possibile rilassarsi, passeggiare lungo i rigogliosi vigneti e ammirare le splendide ville della regione. Non dimenticare di fare scorta di un buon prosecco durante le tue vacanze per brindare e tornare a casa, cin cin!

Wine Hotel San Giacomo

  • Hotel
  • Paderno del Grappa, Italië
Pool 1

Hotel San Giacomo Sport & Relax is gevestigd in een voormalige herberg uit de 18e eeuw in de gemeente Paderno del Grappa (Treviso, Veneto). Het hotel ligt aan de voet van de berg Monte Grappa en wordt omgeven door groene heuvels vol prosecco wijnstokken. In de zomer kun je ontspannen in de hottub in 'Giardino Canova', de tuin van het hotel. Restaurant Il Melograno serveert gerechten bereid met seizoensgebonden producten en het ontbijt is een gevarieerd buffet met onder andere lokale specialiteiten.

  • +10
Lees meer
Classic Room

Tweepersoonskamer

De tweepersoonskamer is 18 m² groot en is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Daarnaast beschikt de kamer over airconditioning, een kluisje, een televisie, thee- en koffiefaciliteiten, een minibar, een bureau en een badkamer met een douche, een toilet, gratis toiletartikelen en een föhn.

Classic Room

Driepersoonskamer

De driepersoonskamer is 21 m² groot en is voorzien van een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed of drie eenpersoonsbedden. Daarnaast beschikt de kamer over airconditioning, een kluisje, een televisie, thee- en koffiefaciliteiten, een minibar, een bureau en een badkamer met een douche of een bad, een toilet, gratis toiletartikelen en een föhn.

Superior Room

Superior tweepersoonskamer met uitzicht op de bergen

De superior kamer biedt uitzicht op Mount Grappa. De kamer is 20 m² groot en voorzien van een tweepersoonsbed. Daarnaast beschikt de kamer over airconditioning, een kluisje, een televisie, thee- en koffiefaciliteiten, een minibar, een bureau en een badkamer met een douche, een haardroger en gratis toiletartikelen.

Dagprogramma

Je kan ervoor kiezen om te arriveren op zaterdag of op zondag. Afhankelijk daarvan staan er leuke activiteiten op de planning. Het programma bij aankomst op zaterdag ziet er als volgt uit:

Dag 3 (maandag): Bezoek aan het Museum Poli della Grappa met een wijnproeverij Vrij te besteden tijd in Bassano del Grappa Wijnproeverij in het hotel met 3 soorten wijn

Dag 4 (dinsdag): Wijnproeverij bij “Terre dei Castellaz”- in Cavola di Pederobba Lunch in Villa Terre di Castellaz

Dag 5 (woensdag): Vrij te besteden tijd in Treviso Wijnproeverij bij 47 Anno Domini – in Roncade

Als je op zondag arriveert, ziet het programma er als volgt uit:

Dag 2 (maandag): Bezoek aan het Museum Poli della Grappa met een wijnproeverij Vrij te besteden tijd in Bassano del Grappa Wijnproeverij in het hotel met 3 soorten wijn

Dag 3 (dinsdag): Wijnproeverij bij “Terrei dei Castellaz” – in Cavolo di Pederobba Lunch in Villa Terre di Castellaz Wijnproeverij bij Gisolana – in Monfumo

Dag 4 (woensdag): Vrij te besteden dag

Dag 5 (donderdag): Vrij te besteden tijd in Treviso Wijnproeverij bij 47 Anno Domini- in Roncade

Let op: het vervoer naar alle activiteiten is niet inclusief. Het hotel kan dit voor je regelen tegen extra kosten.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting € 1,- per persoon per nacht
  • Drankjes tijdens het driegangendiner
  • Transport
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Maximaal 3 volwassen of 2 volwassen en 2 kinderen per kamer

Eenpersoontoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer krijgt een kind t/m 15 jaar korting op het verblijf in het hotel, deze is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. De uiteindelijke prijs zie je in het boekingsproces

Babybed

Beschikbaar in het hotel voor € 15,- per nacht

Toegankelijkheid

Op aanvraag zijn er rolstoeltoegankelijke kamers beschikbaar. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Huisdieren

Op aanvraag toegestaan voor € 12,- per nacht. Wil je 1 klein huisdier meenemen? Dan kan dat gratis. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Badkleding in wellness

Badkleding verplicht

Wijnproeverijen

Je krijgt meer informatie en je tickets voor de wijnproeverijen wanneer je incheckt in het hotel

Transfers

Het vervoer naar alle activiteiten is niet inclusief. Het hotel kan dit voor je regelen tegen extra kosten.

Locatie

Hotel San Giacomo ligt in Paderno del Grappa in de provincie Treviso in de Noord-Italiaanse regio Veneto. Het hotel ligt aan de voet van de berg Monte Grappa en wordt omgeven door de groene proseccoheuvels. De afstand vanaf Utrecht bedraagt 1150 km.