• Accommodatie inclusief

Weinromantikhotel Richtershof - Volledig terugbetaalbaar

  • Overig
  • 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
  • Mülheim an der Mosel, Rheinland-Pfalz
prijs vanaf € 189 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 378
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Overnacht in een idyllisch viersterrenhotel in het historische Mülheim in de Moezelvallei, incl. ontbijt, 2x diner, wellnesstoegang & meer

Hotelfaciliteiten Restaurant Culinarium R (dagelijks geopend) Vinotheek Remise (dagelijks geopend) Wijnkelder Romeinse spa & spa studio Terras (seizoensgebonden) Parkeren (zie "Details van de aanbieding" voor meer informatie * Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag (zie "Details van de aanbieding" voor meer informatie  

LocatiePer auto is het ca. 355 kilometer rijden van Utrecht en ca. 255 kilometer van Brussel. Vanaf de luchthaven Frankfurt-Hahn bereik je het hotel in ongeveer 30 minuten met de auto of taxi, ca. 30 kilometer rijden.Goed om te wetenSpa Atelier is weer open vanaf 01.09.2022. Restaurant Culinarium is dagelijks geopend en restaurant Remise heeft seizoensgebonden openingstijden.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Mülheim an der Mosel

De Moezelstreek is één van de oudste wijnregio's van Duitsland. Tijdens je verblijf tussen de schilderachtige wijngaarden en de oevers van de Moezel kun je allerlei avontuurlijke dagtochten maken. Bezoek bijvoorbeeld de ''Internationale stad van de wijn'' Bernkastel-Kues of maak een wandeling door Trier, de oudste stad van Duitsland. Kom na een actieve dag weer heerlijk tot rust in de Romeinse spa van het hotel, gevolgd door een culinaire avond in restaurant Culinarium R 2.0.

Weinromantikhotel Richtershof

  • Hotel
  • Mülheim (Mosel), Duitsland
  • +1
Lees meer

Charme Double Room

Suite BB

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.