• Accommodatie inclusief

LifeClass Hotel Slovenija

 • Overig
 • 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Portorož, Piran
prijs vanaf € 280 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 560
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Luxe 5*-hotel aan de kust van Slovenië, incl. ontbijt, wellness & meer

Hotelfaciliteiten

 • 11 restaurants en bars
 • Zwembaden met thermaal water en verwarmd zeewater
 • Sauna's
 • Onstpanningsruimte
 • Massages
 • Wellnessbehandelingen
 • Fitnessfaciliteiten

Locatie
Het hotel ligt op ongeveer 1 uur en 30 minuten rijden (ca. 120 kilometer) van de Sloveense hoofdstad Ljubljana. De luchthaven van Triëst ligt op ongeveer 1 uur rijden (ca. 80 kilometer) en de luchthaven van Pula ligt op ongeveer 90 kilometer van het hotel en is te bereiken na een rit van ca. 1 uur en 10 minuten met de auto of taxi.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat de thermale zwembaden gesloten zijn van 3 t/m 16 juli 2023 en het saunapark gesloten is van 3 t/m 30 juli 2023. De zoutwaterzwembaden zijn gesloten van 1 november t/m 22 december 2022 en van 8 januari t/m 14 februari 2023.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Portorož

LifeClass Hotel Slovenija ligt in Portorož, dat zich op een schiereiland bevindt. Het westelijkste puntje, Piran, is een aparte stad met een schitterende zeepromenade over de eeuwenoude stadsmuren. Portorož, de Haven der Rozen, staat al eeuwen synoniem voor een grandioze badplaats. De Oostenrijkse adel kwam hier elke zomer in de tijd dat Slovenië deel uitmaakte van het keizerrijk. Aan de Adriatische kust is het nog niet zo eenvoudig om een stadje te vinden dat luxe op zo'n ongedwongen manier combineert met kleinschaligheid als in Portorož. Wandel langs de boulevard van het charmante kustplaatsje en ga voor een middagje rock en roll naar The Rolling Stones Museum.

Hotel Slovenija - LifeClass Hotels & Spa

 • Hotel
 • Portorož, Slovenië
Hotel Slovenija Portoroz - tree top restaurant
 • +3
Lees meer

Double or Twin Room

Double Room Sea View

Junior Suite

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.