• Accommodatie inclusief

Dockside Travemünde

 • Overig
 • 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Lübeck, Schleswig-Holstein
prijs vanaf € 125 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 250
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Een betoverend, modern verblijf aan de jachthaven van het pittoreske Travemünde, o.b.v. logies & meer

Hotelfaciliteiten

 • Wifi

 • Balkon

 • Honden zijn toegestaan (enkel in bepaalde kamers, zie 'Meer informatie')

 • Keuken

 • Parkeren (zie 'Meer informatie')

 • Receptie

 • Wasserette

 • Bakkerij

 • Concept store

Locatie

Dockside Travemünde bevindt zich op ca. 20 km rijden van Lübeck, in het noorden van Duitsland. De luchthaven van Hamburg ligt op zo’n 90 km of ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden van de accommodatie. Per auto is het ca. 520 km rijden van Utrecht en ca. 670 km van Brussel.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat er bouwwerkzaamheden plaatsvinden in de buurt van het havengebied. De bouwwerkzaamheden zijn in de laatste fase, dit kan soms leiden tot bouwlawaai, waar het hotel geen invloed op heeft. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het hotel: https://dockside-travemuende.de/faq/

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Lübeck

Of je nu een ervaren bootsman of een landrot bent, in Travemünde vind je altijd wel iets om je mee bezig te houden. Er is hier een overvloed aan natuur, van het natuurreservaat Aalbeek-Niederung tot de lange stukken strand die uitkijken over de verfrissende Oostzee - het dichtstbijzijnde strand ligt op 2,5 kilometer afstand, perfect voor een ontspannende ochtendwandeling. Vlak naast je accommodatie ligt het boeiende Sandskulpturen-museum, en er zijn ook verschillende jachtclubs in de buurt als je een boot wilt huren en de zee op wilt gaan. Hamburg ligt ook op slechts een uur rijden met de auto als je zin hebt in een bruisend dagje stad.  

Dockside #26

 • Hotel
 • Lübeck, Duitsland
Lees meer

Dockside Master Suite

Junior Suite RO

Junior Suite

Master Suite RO

Spa Junior Suite RO

Spa Senior Suite

Senior Suite

Townhouse

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 10:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.