• Accommodatie inclusief

Modern 5*-hotel aan de noordkust van Kroatië

  • Overig
  • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 of 30 nachten
  • Crikvenica, Primorsko-goranska županija
prijs vanaf € 70 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 140
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Modern 5*-verblijf in Kroatië tegenover het eiland Krk - o.b.v. halfpension

  • Geschiedenis in een nieuw jasje: Hotel Miramare Crikvenica werd in 1906 geopend als hotel voor de Oostenrijks-Hongaarse aristocratie, die Crikvenica als bestemming op de kaart zette. Na een complete renovatie verwelkomt dit historische hotel de meest veeleisende gasten met stijl.

  • Elegante omgeving: De kamers zijn modern, met een zorgvuldig doordachte inrichting in elke hoek. Denk aan prachtig ontworpen meubilair, rustgevende kleurenschema's, warme verlichting en schitterende marmeren badkamers. Kies voor een Superior kamer zeezijde voor zijdelings uitzicht op de fonkelende oceaan - op een heldere dag kun je misschien zelfs Krk in de verte zien liggen.

  • Ontspan en herstel: Breng je dagen door (als je niet op ontdekkingstocht bent) in het rustgevende binnenzwembad met uitzicht op de oceaan, of warm je op in een van de drie sauna's. Proef lokale specialiteiten in het restaurant in combinatie met Kroatische wijnen en trek je 's avonds terug in de Lounge & Cigar Bar om te genieten van een drankje bij zonsondergang.

Hotelfaciliteiten Wifi Restaurant en bar Binnenzwembad Spa en wellnessfaciliteiten (mogelijk toeslag) Fitnessfaciliteiten Parkeren (zie ''Details van de aanbieding'') * Huisdieren zijn toegestaan (zie ''Details van de aanbieding'')

LocatieHet hotel ligt op meer dan 50 kilometer van Rijeka en op minder dan 25 kilometer van de internationale luchthaven van Rijeka. Je kunt gemakkelijk een auto huren en de omgeving verkennen, of voor aankomst een transfer boeken.
Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Crikvenica

Met kiezel- en zandstranden die zich uitstrekken langs de kust, lange promenades om te wandelen en een aantal eilanden om te verkennen, is Crikvenica een heerlijke plek voor een rustgevend uitje aan zee zonder de drukte. Het staat al sinds 1800 bekend als een ontspannend vakantieoord voor de lokale bevolking.

Dagtochten zijn hier goud waard, met de prachtige eilanden Krk en Rab aan de overkant van het water - Krk is met de auto in slechts een half uur te bereiken. Als je het binnenland in wilt, liggen de beroemde azuurblauwe watervallen en wandelpaden van het Nationaal park Plitvicemeren op minder dan twee uur rijden.  

Hotel Miramare Crikvenica

  • Hotel
  • Crikvenica, Kroatië
  • +2
Lees meer

Superior Double Room

Superior Double Sea Side

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 - 00:00 uur

Uitchecken

Tot 10:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.