Sorry, deze aanbieding is verlopen.

 • Accommodatie inclusief

Royal Palm Hotel Dubrovnik

 • Overig
 • Dubrovnik
prijs vanaf € 313 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 626
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

VIP-upgrade: tijdelijke kamerupgrade naar een Luxury kamer met balkon. Leef je luxedroom in een somptueus vijfsterrenhotel met wellness aan de Adriatische kust in Dubrovnik, incl. ontbijt, welkomstdrankje & toegang tot wellness- en spafaciliteiten

Hotelfaciliteiten

 • 4 restaurants

 • Dakterras met Blue Sky Lounge

 • Binnen- en buitenzwembad

 • Wellnessbehandelingen

 • Fitnessfaciliteiten

 • Luchthaventransfers (toeslag)

Locatie

Royal Palm Hotel bevindt zich op ca. 4 kilometer van het centrum van Dubrovnik, in het zuiden van Kroatië. De luchthaven van Dubrovnik ligt op ca. 25 kilometer rijden van het hotel.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Dubrovnik

In het Royal Palm Hotel vind je de perfecte combinatie van strandvakantie, 5*-vipbehandeling, adembenemende natuur en historische citytrip! Dubrovnik, de Parel van de Adriatische Zee, staat sinds 1979 op de UNESCO-Werelderfgoedlijst: hier kan je onder andere het Trsteno Arboretum, het oudste arboretum ter wereld, en de nog intacte 14-de eeuwse apotheek van het Franciscanenklooster bezoeken. Voor wat natuurpracht maak je een dagtrip naar het eiland van Lokrum, gemakkelijk te bereiken met de veerboot, of hike je naar de top van de nabijgelegen berg Srd. 

Royal Palm Hotel

 • Hotel
 • Dubrovnik, Kroatië
 • +4
Lees meer

Luxury King Room with Balcony

Luxury King Room with Sea View

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.