• Accommodatie inclusief

TriviHo Hotel

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 of 19 nachten
 • Rome, Lazio
prijs vanaf € 58 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 116
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Designhotel in de Trevi wijk nabij veel van de beroemde oude bezienswaardigheden van Rome, incl. ontbijt & late check-uit

Hotelfaciliteiten

 • Ontbijtruimte
 • Bar
 • Receptie (beperkte uren)
 • Bagageopslag
 • Wasservice (op verzoek)
 • Luchthaventransfers (vooraf reserveren)

Locatie
Het hotel ligt centraal in Rome, op ca. 15 minuten lopen van het centraal station Roma Termini. Metrohalte Barberini ligt verderop in de straat, op ongeveer 3 minuten lopen. De luchthaven Rome Ciampino ligt op ca. 15 kilometer van het hotel, zo’n 35 minuten rijden of ongeveer 55 minuten met het openbaar vervoer.

Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Rome

Het TriviHo hotel is rustig gelegen in één van de oudste en meest centrale gebieden van de stad, de Trevi wijk, waar het zijn naam aan ontleent. Ga te voet of stap op de metro bij de nabijgelegen stations Barberini en Spagna om enkele van de meest iconische monumenten en culturele attracties van Rome te bezoeken. De Trevifontein en de Spaanse Trappen liggen op loopafstand, net als het Piazza di Spagna. Een halte van de hop-on hop-off bus ligt iets verderop in de straat, waarmee je een rondrit door de stad kunt maken.

Triviho Hotel

 • Hotel
 • Roma, Italië
 • +-1
Lees meer

Deluxe Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 - 22:00 uur

Uitchecken

Tot 10:30 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.