• Accommodatie inclusief

Hotel Oversum Winterberg Ski- & Vital Resort

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 of 27 nachten
 • Winterberg, Nordrhein-Westfalen
prijs vanaf € 90 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 180
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Geniet van wellness in de bergen van het Duitse Hochsauerland, o.b.v. halfpension & korting op wellnessbehandelingen

Hotelfaciliteiten Restaurant Bar

 • Binnen- en buitenzwembad
 • Sauna's
 • Stoomruimte
 • Massages

 • Fitnessfaciliteiten

Locatie
Hotel Oversum Winterberg Ski- & Vital Resort ligt op een paar uur rijden van de Duitse grens. Vanaf Utrecht Centraal is het ca. 5 uur en 50 minuten per openbaar vervoer naar het hotel, per auto is het ca. 309 kilometer rijden. Vanaf Brussel Centraal is het ca. 356 kilometer per auto en ca. 7 uur reizen per openbaar vervoer.
Goed om te weten

Het wellness- en zwembadgedeelte is gesloten van 24.06.2024 - 28.06.2024.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Winterberg

Na het uitgebreide ontbijtbuffet verken je de prachtige omgeving; in de mooie weiden, bossen en bergen in de omgeving van het hotel kun je naar hartenlust wandelen en fietsen. Leer over kruiden tijdens een kruidenwandeling of bezoek een biologische boerderij, waar je leert over ecologische landbouw. Bij terugkomst neem je een verfrissende duik in het buitenzwembad, waarna je met een biertje of een tropische cocktail plaatsneemt op het terras van de sfeervolle Veltins-Lounge. Het hotel is tevens slechts enkele kilometers verwijderd van het skigebied van Winterberg.

Oversum Vital Resort Winterberg

 • Hotel
 • Winterberg, Duitsland

Welkom in je viersterrenhotel! Dit hotel werd geopend in 2012 en heeft een oppervlakte van maar liefst 17.000 m². Het gebouw ligt in een park en is met haar unieke kegelvorm een knap staaltje architectuur. In het wellnesscentrum van het hotel kom je helemaal tot rust. Je vindt hier zwembaden, een sauna, een stoomdouche, een aromatisch stoombad en een whirlpool. Ook heb je een fitnessruimte tot je beschikking en wordt er een breed scala aan spa-behandelingen aangeboden. 's Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet en in de avond proef je de smakelijkste gerechten in het restaurant.

 • +4
Lees meer

Classic Room

Deluxe Room

Comfort Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 - 00:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Locatie

Dit mooie viersterrenhotel ligt in een park in de stad Winterberg, in het Duitse Sauerland. Vanuit Utrecht bedraagt de afstand naar het hotel ongeveer 310 km.