• Accommodatie inclusief

Inntel Hotels Utrecht Centre

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Utrecht, Utrecht
prijs vanaf € 72 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 144
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Chique hotel met wellness direct naast het Centraal Station van levendig Utrecht, incl. ontbijt, wellnesstoegang & korting op parkeren

Hotelfaciliteiten Restaurant U Food & Drinks Bar

 • 24-uurs receptie
 • Binnenzwembad

 • Sauna

 • Turks stoombad

 • Fitnessfaciliteiten

Locatie
Het hotel is meteen naast station Utrecht Centraal. Per auto is het ca. 180 kilometer rijden van Brussel. Vanaf de luchthaven bereik je het hotel in ongeveer 35 minuten met openbaar vervoer. Amsterdam bereik je vanaf Utrecht Centraal in ca. 25 minuten per trein.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Utrecht

Met haar ligging naast het Centraal Station biedt het hotel, behalve een prachtig uitzicht over de stad, een perfecte locatie om Utrecht te ontdekken. Slenter langs de unieke grachten met werfkelders, proef de typisch Utrechtse sfeer in een karakteristiek café op het bruisende Ledig Erf, beklim de Domtoren of bezoek een van de musea of galeries. Ook ligt Jaarbeurs Utrecht om de hoek en kun je meteen de stad in lopen om uitgebreid te winkelen. Wie een uitstapje wil maken naar wereldstad Amsterdam zit hier eveneens op de goede plek: met de trein ben je er in ca. 25 minuten.

Inntel Hotels Utrecht Centre

 • Hotel
 • Utrecht, Nederland
 • +1
Lees meer

City XL Room

Wellness Room

Spa Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 - 00:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.