• Accommodatie inclusief

Castello di Leonina Relais

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Province of Siena
prijs vanaf € 95 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 190
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Waan je terug in de tijd in dit 13e-eeuwse kasteel, gelegen in de Toscaanse heuvels, incl. ontbijt, 1x wellness & korting op diverse activiteiten

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant

 • Bar

 • Relaxruimte

 • Buitenzwembad
 • Zonneterras
 • Yogalessen & meditatielessen

 • Massages (toeslag)

 • Gratis parkeren

Locatie
Castello di Leonina Relais ligt op ongeveer 1,5 uur rijden ten zuiden van Florence. De luchthaven van Florence is 60 kilometer vanaf het hotel. Met 20 minuten rijden rij je de prachtige stad Siena in. Het dorp Asciano, met zijn middeleeuwse charme, kunstgalerijen en archeologisch museum, ligt ook op slechts 20 minuten rijden met de auto.

Goed om te weten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Province of Siena

Ontsnap naar de Toscaanse heuvels van Italië met een ontspannend verblijf in een 13e-eeuws kasteel. Castello di Leonina Relais biedt een authentieke Italiaanse vakantie in het glooiende landschap van Asciano, gelegen op slechts 20 minuten van de gotische stad Siena en anderhalf uur van het artistieke Florence.

Om echt te ontspannen, breng je wat tijd door in de wellness van Castello di Leonina Relais, compleet met een Turks bad en een douche met aromatherapie. Ook hoef je niet ver te dwalen voor de authentieke Toscaanse keuken. Het restaurant is biedt namelijk een selectie van de beste wijnen uit de regio om hun uitstekende traditionele menu aan te vullen.

Castello Di Leonina Relais

 • Hotel
 • Strada di Leonina 5, Italië
 • +2
Lees meer

Classic Room

Deluxe Room

Junior Suite

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 - 00:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.