• Accommodatie inclusief

Hôtel Bleu de Grenelle

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Parijs, Île-de-France
prijs vanaf € 75 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 150
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Verken de Franse hoofdstad comme un local, in een stijlvol boetiekhotel in het huiselijke 15e arrondissement, incl. ontbijt & meer

Hotelfaciliteiten

 • Huisdieren zijn niet toegestaan

 • Ontbijtruimte

 • Bar (vanaf maart 2022)

 • Conciërge

 • Co-working ruimte

 • Parkeren is niet mogelijk 

Locatie

Hôtel Bleu de Grenelle bevindt zich in het 15e arrondissement van Parijs, op nog geen minuut wandelen van metrostation La Motte-Picquet–Grenelle. Vanuit Brussel neem je gemakkelijk de Thalys richting het Gare du Nord, en vanaf daar bereik je je hotel in ongeveer 20 minuten via ligne 4 en 8. Reis je met de auto, dan ben je vanaf Utrecht ca. 475 kilometer onderweg en vanaf Brussel ca. 315 kilometer.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Parijs

Met haar sprankelende eet- en drinkcultuur, befaamde modescene en iconische architectuur, is het geen verrassing dat Parijs al decennia lang één van de meest populaire steden ter wereld is. Vanaf je hotel in het gezellige 15e arrondissement bereik je de beroemdste schatten van de stad, de Eiffeltoren en het Champ de Mars, in slechts 10 minuten wandelen. (Loop zeker langs de Pont Bir-Hakeim, een architectonisch hoogstandje dat je zeker zult herkennen uit films als Inception en Last Tango in Paris.) 

Hôtel Bleu de Grenelle - Tour Eiffel

 • Hotel
 • Paris, Frankrijk
 • +-1
Lees meer

Executive Double Room with Eiffel Tower View

Superior Room

Standard room

Superior Large

Executive Large Double Room with Eiffel Tower View

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.