• Accommodatie inclusief

Wellness en gastronomie in het Rothaargebergte

 • Overig
 • 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Bad Laasphe, Nordrhein-Westfalen
prijs vanaf € 119 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 238
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Meer dan een eeuw gastvrijheid in het Wittgensteiner Land - incl. ontbijt of halfpension & toegang tot de spa

 • Tijd om te genieten: In het wellnessgedeelte van Romantik Landhotel Doerr kun je je heerlijk losmaken van het dagelijks leven. Trek een paar baantjes in het prachtige binnenzwembad, ontspan vermoeide spieren in de sauna of het stoombad en voel de rust in de kalme ontspanningsruimte.

 • Gastronomie met uitzicht: Geniet in het restaurant van het hotel van het uitzicht op de weilanden van het Lahndal door de grote panoramische ramen terwijl je je overgeeft aan de culinaire hoogstandjes van de wellness-georiënteerde keuken.

 • Gastvrij verblijf: Het Romantik Landhotel Doerr staat al 130 jaar voor gastvrijheid in het Wittgensteiner Land. In de loop der decennia is het hotel gestaag gegroeid en heeft het zich ontwikkeld tot een romantisch en wellnesshotel met een hoog comfortniveau.

Hotelfaciliteiten

 • Wifi

 • Restaurant

 • Binnenzwembad

 • Wellness met sauna en stoombad

 • Parkeren (zie ‘’Details van de aanbieding’’)

 • Huisdieren zijn toegestaan ​​(zie ‘’Details van de aanbieding’’)

Locatie

Met het openbaar vervoer kun je het hotel bereiken vanuit Marburg met de regionale trein RB94 naar station Betzdorf (Sieg). Het station ligt recht tegenover het hotel. Per auto is het ca. 335 kilometer rijden van zowel Utrecht als Brussel.  
Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Bad Laasphe

Neem even afstand van het leven van alledag en reis af naar Romantik Landhotel Doerr, dat op je wacht in het prachtige Wittgensteiner Land voor een onvergetelijke vakantie. Tijdens je verblijf kun je een bezoek brengen aan het stadje Bad Laasphe met het prachtige kasteel Wittgenstein en de bijna volledig bewaard gebleven historische oude binnenstad met zijn vakwerkhuizen en de oude stadsfontein.

Daarnaast vind je in de stad, die is uitgeroepen tot Kneipp-kuuroord, meer dan 20 natuurmonumenten en het Paddenstoelenmuseum, uniek in Duitsland, met meer dan 1000 gevriesdroogde paddenstoelen. 

Romantik Landhotel Doerr

 • Hotel
 • Bad Laasphe, Duitsland
 • +-2
Lees meer

Main house room (dinner, B&B)

Main house room (B&B)

Komfort BB

Komfort HB

(old) Komfort HB

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.