• Accommodatie inclusief

Ghent River Hotel - Volledig terugbetaalbaar

  • Overig
  • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
  • Gent, Vlaanderen
prijs vanaf € 45 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 90
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Voormalige katoenfabriek omgetoverd tot historisch hotel met panoramazicht in Gent, incl. ontbijt. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.Hotelfaciliteiten Huisdieren zijn niet toegestaan Bar Ontbijtruimte Openbaar parkeren in de buurt (zie 'Meer informatie') Sauna Fitnessfaciliteiten 24-uursreceptie Wasserij * Roomservice

Locatie
Vanaf het belangrijkste treinstation van de stad, Gent-Sint-Pieters, is het ongeveer 20 minuten reizen naar het hotel. In totaal ben je ca. 3 uur per openbaar vervoer onderweg vanaf Utrecht Centraal en ca. 1 uur vanaf Brussel Centraal. Per auto is het circa 190 kilometer rijden vanaf Utrecht en circa 60 kilometer vanaf Brussel naar Gent, houd er rekening mee dat het centrum van Gent vrijwel geheel autovrij is, dus het hotel is niet per auto te bereiken. De dichtstbijzijnde betalende ondergrondse publieke parkeerplaats is op de (makkelijk te bereiken) Vrijdagsmarkt, niet ver van het hotel.
Goed om te weten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Gent
Ghent River Hotel ligt midden in het historische centrum van Gent, je loopt dus zo naar de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Kouter, de Korenmarkt, de Veldstraat, het justitiepaleis, musea en opera. Bezoek het Gentse Museum voor Hedendaagse Kunst (SMAK) om werken te zien van de bekendste Belgische moderne kunstenaars en andere grote kunstenaars, zoals Christo, Warhol en Hockney. Het Design Museum beschikt over meubilair van de Renaissance tot de psychedelische jaren '70 en de Sint-Baafskathedraal is de thuisbasis van een van de vroegst bekende olieverfschilderijen ter wereld - Het Lam Gods van Jan Van Eyck.

Ghent River Hotel

  • Hotel
  • Gent, België
Hotel

De naam van het hotel verklapt het al, gelegen aan de Leie is dit het enige hotel in Gent dat bereikbaar is per boot. Het sfeervolle etablissement is ondergebracht in twee historische panden; het ene is een waar renaissancehuis, het andere een voormalige katoenfabriek uit 1857. De ontbijtzaal, die op de bovenste verdieping ligt, is het pronkstuk van dit viersterrenhotel. Ook aan ontspanning na een dag in de stad is gedacht; een sessie in de sauna doet wonderen voor lichaam en geest!

Lees meer

Standard Room

Standard Premium River Views

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Locatie

Middenin het centrum van Gent, op 600 m van de Graslei en 550 m van het Gravensteen vind je het hotel. Vanaf Utrecht is het 187 km rijden.