• Accommodatie inclusief

Château Hôtel du Colombier

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 of 22 nachten
 • Saint-Malo, Bretagne
prijs vanaf € 55 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 110
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Prinsheerlijk château op slechts 15 minuten rijden van het hart van Saint-Malo in Bretagne, incl. ontbijt & welkomstdrankje

Hotelfaciliteiten

 • Wifi
 • Tuin
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 • Restaurant
 • Parkeren

Locatie
Het hotel ligt op ca. 15 minuten rijden van het centrum van Saint-Malo. Het ligt dicht bij enkele van de beste stranden van Bretagne en is een prima uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Dinard-Pleurtuit-Saint-Malo Airport ligt op ca. 15 kilometer afstand, ongeveer 20 minuten rijden. Rennes-Saint-Jacques Airport ligt op ca. 75 kilometer van het hotel, ongeveer 1 uur rijden.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Saint-Malo

Saint-Malo bevindt zich op een rotsig eiland aan de westkust van Frankrijk, en wordt gekenmerkt door een eeuwenoude stadsmuur van bijna twee kilometer lang. De havenplaats stond vroeger ook wel bekend als ‘piratenstad’. Hier dreven namelijk een aantal piraten op zee met de opdracht om het Franse Koningshuis te beschermen. Tegenwoordig is het een bruisende stad en een populaire bestemming voor toeristen, vanwege de mooie ligging aan zee. Je kunt hier het typische 'joie de vivre'-gevoel ervaren aan één van de uitgestrekte stranden van Saint-Malo.

Château Hôtel du Colombier

 • Hotel
 • Saint-Malo, Frankrijk
Lees meer

Classic Double Room

Privilege double room

Superior Double room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.