• Accommodatie inclusief

Sloane Square Hotel

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Londen, England
prijs vanaf € 101 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 202
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Luxe overnachten in een 4*-hotel nabij Hyde Park, Knightsbridge en Buckingham Palace, incl. ontbijt

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant
 • Café
 • Bar

Locatie
Het hotel ligt op slechts 3 minuten lopen van metrostation Sloane Square . Luchthaven Londen City ligt op ca. 17 kilometer van het hotel, ongeveer 50 minuten rijden of ca. 45 minuten met het openbaar vervoer. Luchthaven Londen Gatwick ligt op ca. 45 kilometer afstand, ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden of ca. 45 minuten met het openbaar vervoer. Luchthaven Heathrow ligt op ca. 25 kilometer afstand, ongeveer 40 minuten rijden of ca. 1 uur met het openbaar vervoer.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Londen

Het Sloane Square Hotel is een historische parel in het hart van Londen, dat al sinds 1900 dienst doet als stadshotel. Dankzij de grondige renovatie is de accommodatie helemaal ingericht op je hedendaagse behoeftes. Het hotel ligt nabij de belangrijkste musea, het Hyde Park, Saatchi Gallery en Buckingham Palace, en de metro brengt je in slechts enkele stops naar Notting Hill, Westminster en Soho. Kortom, de perfecte uitvalsbasis om alle facetten van levendig Londen te verkennen!

Sloane Square Hotel

 • Hotel
 • Sloane Square 7-12, Verenigd Koninkrijk
 • +-1
Lees meer

Club Double Room

Superior Double Room

Double Room

Superior Double Room with Dessert Afternoon Tea

Double Room with Dessert Afternoon Tea

Club Double Room with Dessert Afternoon Tea

Superior Twin Room

Twin Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.