• Accommodatie inclusief

Pentahotel Vienna

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 of 18 nachten
 • Wenen, Wien
prijs vanaf € 64 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 128
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Ontdek Wenen vanuit een hip en luxueus designhotel in het 5e district van de historische stad, incl. ontbijt, welkomstdrankje & late check-uit

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant
 • Bar
 • Lounge
 • Fitnessfaciliteiten
 • Roomservice

Locatie
Het hotel ligt op ca. 4 minuten lopen van bushalte Bezirksamt Margareten en op ongeveer 5 minuten lopen van metrostation Pilgramsgasse. Vanaf de luchthaven van Wenen bereik je het hotel in ongeveer 40 minuten met openbaar vervoer, ca. 25 kilometer rijden.

Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Wenen

Ervaar de weelde van historisch Oostenrijk tijdens een bezoek aan het Slot Belvedere of de Wiener Staatsoper en stop voor een wiener melange met een Sachertorte bij het gerenommeerde Demel. Breng daarnaast een bezoek aan de Rathausplatz waar vaker wel dan niet evenementen worden georganiseerd, bewonder het neogotische stadhuis en sluit je dag af met een verfrissend drankje op een zomers terras of met een warme kop koffie of thee in een restaurant in de koudere maanden.

Pentahotel Vienna

 • Hotel
 • Wien, Oostenrijk
 • +2
Lees meer

Junior Suite

Standard Double Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.