• Accommodatie inclusief

Sofitel Brussels Europe

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Etterbeek, Brussel
prijs vanaf € 93 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 186
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Overnacht in een luxe hotel met dakterras in de moderne Europese Wijk, incl. ontbijt & late check-uit

Hotelfaciliteiten Restaurant en bar BE Café Marché Jourdan Bibliotheek Stoombad Massages * Hamam

 • Fitnessfaciliteiten
 • Boutique Gourmande
 • Conciërgeservice
 • 24-uursreceptie
 • Stoom- en wasservice
 • Parkeren (zie 'Meer informatie')

LocatieJe vindt het Sofitel Brussels Europe aan de rand van het Leopoldspark. Station Brussel Midi is in ca. 15 minuten te bereiken vanaf metrostation Schuman, op 500 meter van het hotel. Per auto is het ca. 175 kilometer rijden van Utrecht, zo'n 2 uur en 45 minuten met het openbaar vervoer.

Goed om te weten
Let op: van 19 december tot 15 maart zullen alle suites en het dak worden gerenoveerd. De werkzaamheden vinden elke weekdag plaats tussen 09.00 en 17.00 uur. Het hotel blijft tot je beschikking voor verdere vragen.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Etterbeek

Ontdek Brussel, de stad waar Vlaanderen en Wallonië samenkomen. Struin over de Grote Markt, duik in een bierkelder of talloze gezellige cafeetjes, en verken de vele culturele aspecten van de stad. Ontdek hoe een pijp er echt uit ziet in het Magritte Museum, zoek onverwachte vondsten op de Marolles vlooienmarkt en bewonder Art-nouveau-architectuur en muziekinstrumenten in het Old England gebouw.

Sofitel Brussels Europe

 • Hotel
 • Brussel, België
 • +1
Lees meer

Superior Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.