• Accommodatie inclusief

voco Venice Mestre - The Quid

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Venetië, Veneto
prijs vanaf € 55 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 110
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Elegantie wordt gecombineerd met comfort in dit moderne hotel in de Venetiaanse wijk Mestre, incl. ontbijt, gratis parkeren & meer

Hotelfaciliteiten

 • Wifi

 • Huisdieren zijn toegestaan (zie ‘Meer informatie’)

 • Bar

 • Restaurant

 • Parkeren (zie ‘Meer informatie’)

 • Roomservice

 • Fitnessfaciliteiten

 • Business-hoek

Locatie

Het hotel is gunstig gelegen voor toegang tot de belangrijkste luchthavens in de regio Veneto. Vanaf het hotel is luchthaven Marco Polo ca. 15 minuten rijden of ongeveer 45 minuten met het openbaar vervoer, en luchthaven Treviso is ongeveer 25 minuten rijden of ca. 1 uur met het openbaar vervoer. Het geliefde Centro Storico is met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken in ongeveer 42 minuten. Neem eerst bus 31H van Terraglio Villa Salus richting Ospedale, stap uit bij Olimpia en neem vervolgens bus 2 naar Venezia.

Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Venetië

Venetië betovert in elk seizoen: de sierlijke bruggen, kleine kronkelstraatjes en oneindige waterwegen maken de stad tot een magisch schouwspel. Echte hoogtepunten zijn een romantische gondeltocht, een bezoek aan het San Marcoplein met de prachtige Basilica di San Marco, het Dogepaleis en de Torre dell'Orologio, of een tripje naar de Gallerie dell’Accademia om werken van de oude meesters te bewonderen.

Mocht je daarna nog tijd over hebben, dan kun je ook met een vaporetto langs de paleizen aan het Canal Grande varen, de Campanile op het San Marcoplein beklimmen voor een adembenemend uitzicht over het Lido en de lagune, of een kijkje nemen bij de glasblazers op het eiland Murano.

voco Venice Mestre - the Quid, an IHG Hotel

 • Hotel
 • Venezia, Italië
 • +-2
Lees meer

Standard King

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 - 00:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.