• Accommodatie inclusief

Kom tot rust in de natuurlijke idylle van Nedersaksen

  • Overig
  • 2 nachten
  • Bramsche, Niedersachsen
prijs vanaf € 108 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 216
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Plezier en historie met Gutshof-romantiek - incl. ontbijt of halfpension, welkomstdrankje, 1x toegang tot het Hase Bad & meer

  • Traditionele gastvrijheid: Het IDINGSHOF Hotel & Restaurant is een voorbeeld van warme gastvrijheid met een lange geschiedenis. Het is gehuisvest in een charmant ontworpen herenhuis en is een hotel sinds 1880, dat indruk maakt met zijn eigentijdse interieur op 4*-niveau.

  • Rustgevend genieten: Met een uitstekende Noord-Duitse keuken heeft het eigen restaurant naam gemaakt tot ver buiten de regio. Na een enerverende dag kun je in een smaakvolle ambiance of op het zonneterras met uitzicht op het meer plaatsnemen om te genieten van regionale en internationale gerechten, bereid met seizoensgebonden ingrediënten.

  • Actieve ontspanning: Op slechts een steenworp afstand van de Bramscher Hasesee biedt het IDINGSHOF Hotel & Restaurant je het ideale startpunt voor sportieve activiteiten. De 2,3 kilometer lange hardlooproute rond het meer is bijvoorbeeld perfect voor joggers. Als gast van het hotel kun je ook een verfrissend bezoek brengen aan het Hasebad zwembad en de Varustherme naast het hotel.

Hotelfaciliteiten

  • Wifi

  • Restaurant

  • Bar

  • Binnenzwembad op 2 minuten lopen

  • Fitnessfaciliteiten

  • Parkeren

  • Huisdieren zijn niet toegestaan

Locatie

Het hotel ligt ongeveer 17 kilometer ten noorden van Osnabrück. Per auto is het ca. 230 kilometer rijden van Utrecht en ca. 385 kilometer van Brussel naar IDINGSHOF Hotel & Restaurant.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat het Hasebad tijdens de zomervakantie in Nedersaksen gesloten is. Gedurende deze periode is het natuurlijke buitenzwembad Darnsee geopend. 

Hasebad is gratis voor gasten. Voor Varus Therme geldt een toeslag.
Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Bramsche

In het noordelijke Teutoburgerwoud biedt het IDINGSHOF Hotel & Restaurant aan de rand van het Wiehengebirge een heerlijke plek om te ontspannen midden in het TERRA.vita Natuur- en UNESCO Geopark. Het hotel ligt direct aan de Hasesee, langs de oever kun je een wandeling maken naar het centrum van Bramsche, dat op ongeveer 2 kilometer afstand ligt. Er zijn ook uitstekende fiets- en wandelroutes om te verkennen. Binnen een straal van 20 kilometer vind je ook 7 golfbanen, een klimbos, een waterskicentrum, een duikpark en een lido met aquapark voor kinderen.

In de driehoek die gevormd wordt door Bremen, Bielefeld en Osnabrück wachten je in en rond Bramsche verrassend veel bezienswaardigheden zoals paleizen, kastelen, kerken en musea. Bezoek heilige gebouwen zoals de Sint-Martinuskerk of het klooster Malgarten, die middeleeuwse mystiek oproepen van de romaanse periode tot de reformatie, of de prachtige kastelen Neu Barenaue en Sögeln. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis kunnen ook het Lakenweverijmuseum bezoeken, dat sinds 2010 deel uitmaakt van de Route van het Industrieel Erfgoed in het Noordwesten, of meer te weten komen over de Varusslag in het Teutoburgerwoud, die hier in het jaar 9 na Christus zou hebben plaatsgevonden, in het Kalkriese Museum en Park.

IDINGSHOF Hotel and Restaurant

  • Hotel
  • Bramsche, Duitsland
  • +-3
Lees meer

Superior Double room

Single Room

Comfort Double Room

Standard double room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.