• Accommodatie inclusief

harry’s home Bern

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 of 19 nachten
 • Ostermundigen, Bern
prijs vanaf € 83 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 166
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Logeer in een cool hotel op wandelafstand van het centrum van de Zwitserse hoofdstad, incl. ontbijt

Hotelfaciliteiten

 • Wifi
 • Bar
 • Oplaadpunt voor elektrische wagens

 • Receptie

 • Bagageopslag

 • Lift

 • Parkeren (zie ''Details van de aanbieding'')

 • Huisdieren zijn toegestaan (zie ''Details van de aanbieding'')

Locatie

harry’s home Bern bevindt zich in Ostermundigen, een gemeente net buiten Bern. Het gelijknamige treinstation op slechts 2 minuten lopen en bushalte Bahnhof ligt vlak voor de deur. Het centrum van Bern bereik je met de bus gemakkelijk in ongeveer 15 minuten. De luchthaven van Bern ligt op ongeveer 18 km rijden. 

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Ostermundigen

De überpittoreske hoofdstad van Zwitserland wordt vaak over het hoofd gezien, maar is vast en zeker een bezoekje waard! De historische Altstadt, met kronkelende kinderkopsteegjes, middeleeuwse gebouwen en een kabbelende rivier, is sinds 1983 UNESCO-Werelderfgoed, een museum gewijd aan de kunst van Paul Klee, een imposante kathedraal, en nog veel meer zijn in Bern te bewonderen. Bovendien wordt de stad ook omringd door dichte bossen en glooiende bergen, ideaal voor een stevige wandeling of fietstocht in deze mooie streek. 


's Winters wordt Bern en de regio errond omgetoverd tot een parelwit speelparadijs voor jong en oud. Trek naar het natuurpark Gantrisch voor 45 kilometer aan langlaufloipes of rijd naar Gstaad om je beste beentje voor te zetten op de latten.

harry’s home hotel & apartments

 • Hotel
 • Ostermundigen, Zwitserland
Lees meer

Standard Double Room BB

Standard Double Room BB

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 16:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.