• Accommodatie inclusief

Hotel Byakko Nice

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur
prijs vanaf € 34 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 68
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Verblijf in een charmant stadshotel met een panoramisch terras dat uitkijkt op de daken van het mooie Nice, incl. ontbijt & welkomstdrankje

Hotelfaciliteiten

 • Ontbijtruimte

 • Dakterras

 • Lobby

 • 24-uurs receptie

Locatie

Hotel Byakko bevindt zich in het centrum van Nice, de hoofdstad van het Zuid-Franse departement Alpes-Maritimes. De luchthaven van Nice ligt op ca. 8 kilometer van het hotel, een autorit van zo’n 15 minuten, of 45 minuten met het openbaar vervoer. Treinstation Nice-Thiers bereik je te voet in slechts 5 minuten.

Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Nice

Nice is, zoals haar bijnaam Nice la Belle al doet vermoeden, één van de mooiste steden van Frankrijk, en Hotel Byakko is met haar ideale ligging in het centrum de perfecte uitvalsbasis voor een citytrip aan de Côte d’Azur. Struin over shoppingstraat Avenue Jean-Médecin en langs de prachtige Notre Dame de Nice, een basiliek in gotische stijl, richting de geplaveide straatjes en kleurrijke huisjes van de charmante oude stad. En voor je het weet heb je dan de glinsterende zee bereikt: slenter de Promenade des Anglais af en zet je dan voor enkele uren neer in een strandstoel op het Plage des Ponchettes. 

Hôtel Byakko Nice

 • Hotel
 • Nice, Frankrijk
 • +-2
Lees meer

DELUXE ROOM

SUPERIOR ROOM

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.