• Accommodatie inclusief

Aparthotel Adagio Bremen - Volledig terugbetaalbaar

 • Overig
 • 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Bremen, Bremen
prijs vanaf € 99 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 198
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Moderne studio's met volledig uitgeruste keuken in het kloppende hart van Hanzestad Bremen, incl. ontbijt, korting op parkeren, late check-uit & meer. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

Hotelfaciliteiten

 • Volledig uitgeruste keuken in de studio
 • Bar
 • Lounge
 • Fitnessfaciliteiten

Locatie
Het hotel ligt op nog geen 5 minuten lopen van Bremen Centraal Station. Per auto is het ca. 340 kilometer rijden van Utrecht en ca. 490 kilometer rijden van Brussel. Reis je met het openbaar vervoer naar het hotel, dan ben je ongeveer 4 uur en 10 minuten onderweg vanaf Utrecht en ongeveer 5 uur en 20 minuten vanaf Brussel.

Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Bremen

Er is veel te zien en te beleven in het Duitse Bremen. En dankzij de centrale ligging van het hotel, kun je de magie van deze Hanzestad gemakkelijk te voet ontdekken. Breng een bezoek aan het stadhuis, wandel langs architectonische hoogstandjes in de Böttcherstraße in het historische centrum, en bewonder eeuwenoude kunst in de Kunsthalle Bremen.

Geen bezoek zou compleet zijn zonder een wandeling langs de oevers van de rivier de Wezer, die door de stad stroomt, of een ontspannen middag in het groene Bürgerpark Bremen.

Apartment-hotel Adagio Bremen

 • Hotel
 • Bremen, Duitsland
 • +-2
Lees meer

Studio 2 Personen

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.