• Accommodatie inclusief

H4 Hotel Münster City Centre

  • Overig
  • 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
  • Münster, Nordrhein-Westfalen
prijs vanaf € 129 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 258
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Verken het levendige Münster en haar bezienswaardigheden vanuit een centraal gelegen hotel, incl. ontbijt & late check-uit

Hotelfaciliteiten Restaurant (momenteel gesloten) Bar Terras Wasserij Conciërgeservice Bagageopslag Excursiebalie 24-uursreceptie

Locatie
Het centraal station van Münster ligt op slechts 500 m afstand van het hotel en is te voet bereikbaar in ongeveer 10 minuten. Per auto is het ca. 200 kilometer rijden van Utrecht en ca. 325 kilometer van Brussel. Vanaf Utrecht Centraal bereik je het hotel in ongeveer 3,5 uur en vanaf Brussel Centraal in ca. 4,5 uur.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Münster

Münster is een echte Hanzestad met een kern die na de Tweede Wereldoorlog in oude stijl is herbouwd. Een oude stad met een jong karakter. Door de vele gezichten van de stad zijn de bezienswaardigheden ook zeer divers. Maak bijvoorbeeld een ontspannen wandeling over de nabijgelegen Prinzipalmarkt, bezoek de barokke residentie Erbdrostenhof, loop door het prachtige Allwetterzoo Münster of bewonder de historische kathedraal, die op slechts 500 meter van het hotel te vinden is. Ook de diverse musea in de stad zijn een bezichtiging waard. Zo is er het interessante LWL-Museum für Kunst und Kultur en het LWL-Museum für Naturkunde Westfälisches Landesmuseum mit Planetarium. Sluit de dag af met een hapje en drankje aan de gezellige Aasee.

H4 Hotel Münster

  • Hotel
  • Münster, Duitsland
Lees meer

Superior Double room

Junior Suite

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.