• Accommodatie inclusief

SKT.PETRI

  • Overig
  • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 of 18 nachten
  • Kopenhagen, Hoofdstad
prijs vanaf € 111 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 222
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Verken de Deense hoofdstad vanuit een luxe 4*-hotel in het stadscentrum, op een steenworp afstand van de belangrijkste winkelstraat Strøget, incl. ontbijt

Hotelfaciliteiten Bar Fitnessfaciliteiten * Luchthaventransfers (toeslag)

Locatie
Het hotel ligt op ca. 5 minuten lopen van station Nørreport. Luchthaven Kopenhagen ligt op ca. 10 kilometer van het hotel, ongeveer 20 minuten met de auto of het openbaar vervoer.
Goed om te wetenHoud er rekening mee dat je bij het inchecken een creditcard nodig hebt voor een borg van 500 DKK per nacht; de borg wordt binnen zeven dagen na de uitcheckdatum terugbetaald.

Houd er ook rekening mee dat het hotel verbouwingswerkzaamheden ondergaat van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren tot 2025. Hoewel de overlast tot een minimum wordt beperkt, moeten gasten er rekening mee houden dat er tijdens hun verblijf kleine werkzaamheden kunnen plaatsvinden. 

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Kopenhagen

Het hotel ligt op ongeveer 5 minuten lopen van de belangrijkste winkelstraat Strøget en op minder dan 1 km van de wereldberoemde Tivoli tuinen. De gunstige ligging van het hotel in het stadscentrum betekent dat je de vele cafés en restaurants in de omgeving gemakkelijk te voet of met de fiets kunt verkennen - terwijl spannende wijken zoals Østerbro en Nørrebro ook binnen handbereik zijn.

Skt. Petri

  • Hotel
  • København, Denemarken
  • +1
Lees meer

City King or Twin

Skyline King

Courtyard King

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.