• Accommodatie inclusief

Renaissance Tuscany Il Ciocco Resort & Spa

 • Overig
 • 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Viareggio, Toscana
prijs vanaf € 219 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 438
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Ontsnap naar een luxe Toscaans resort genesteld tussen bosrijke heuvels, incl. ontbijt, Toscaans driegangendiner, opt. massage & welkomstdrankje

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant
 • Lounge
 • Terras
 • Binnenzwembad
 • Buitenzwembad
 • Beauty Spa met wellnessbehandelingen
 • Fitnessfaciliteiten
 • Roomservice

Locatie
Zowel Pisa als Florence liggen op minder dan 2 uur rijden van het hotel. Luchthaven Pisa Galileo Galilei ligt op ca. 70 kilometer afstand, luchthaven Florence Amerigo Vespucci op ca. 105 kilometer. Als je een auto wilt huren, is parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel. Het hotel kan ook tegen betaling vervoer van en naar de luchthaven regelen.

Goed om te weten
Tijdens het Lucca Comics & Game Festival (van 01.11 tot 04.11) biedt het hotel een gratis shuttle van/naar het centrum van Lucca.
De Beauty Spa is geopend, reserveren is verplicht. Het buitenzwembad is ook geopend, de opzet garandeert voldoende afstand tussen gasten. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het hotel.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Province of Lucca

Als de 1.500 hectare parkgrond van het resort en het uitzicht op de Serchio-Vallei nog niet genoeg zijn, vind je de zeer charmante stad Pisa op iets meer dan een uur rijden voor de wereldberoemde Toren van Pisa, evenals het Migliarino San Rossore Massaciuccoli nationaal park aan de kust. De populaire Toscaanse stad Florence - dat één groot openluchtmuseum is - ligt op minder dan 2 uur rijden van het resort.

Renaissance Tuscany Il Ciocco Resort & Spa

 • Hotel
 • Castelvecchio Pascoli, Italië
 • +3
Lees meer

EXECUTIVE ROOM

Deluxe Room

Balcony Deluxe King Room with View

Balcony Deluxe King Room with View

Executive Room DONT USE

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.