• Accommodatie inclusief

Ròseo Euroterme Wellness Resort

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Bagno di Romagna, Emilia-Romagna
prijs vanaf € 67 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 134
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Dompel jezelf onder in rust en luxe in de wellness van dit schitterende hotel in de wervelende natuur van Bagno di Romagna, incl. ontbijt of halfpension, toegang tot het thermaalbad & meer

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant
 • Binnen- en buitenzwembaden
 • Sauna
 • Fitnessfaciliteiten

Locatie
Ròseo Euroterme Wellness Resort ligt op ca. 110 kilometer van de luchthaven van Florence (ongeveer 2 uur en 15 minuten met de auto) en op ca. 145 kilometer van de luchthaven Guglielmo Marconi di Bologna (ongeveer 1 uur en 40 minuten met de auto).

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Bagno di Romagna

Al duizenden jaren trekken bezoekers naar de beboste heuvels rondom Comero en het Romeinse stadje Bagno di Romagna voor de heilzame natuurlijke warmwaterbronnen. Emilia-Romagna staat bekend om haar mix van geschiedenis, ongerepte natuur en culinaire toppers. Bekijk de Romeinse brug in het leuke stadje Bagno di Romagna en ga vervolgens op avontuur in het Parco Nazionale delle Foreste Casentinesi. Of dwaal door oerbossen en mysterieuze verlaten dorpjes in de Pietrapazza-vallei. Proef wijn en delicatessen bij de Strada dei Vini e dei Sapori of maak een avondwandeling langs de rivier Savio.

Ròseo Hotel Euroterme

 • Hotel
 • Bagno di Romagna, Italië
 • +3
Lees meer

Executive Room

Superior Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.