• Accommodatie inclusief

Göbels Vital Hotel Bad Sachsa

  • Overig
  • 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
  • Bad Sachsa, Niedersachsen
prijs vanaf € 229 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 458
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Idyllisch wellnessresort midden in de natuur van Nedersaksen, o.b.v halfpension, toegang tot de vitality area & meer

Hotelfaciliteiten Wifi Terras Restaurant Receptie Binnenzwembad Spa en wellnessfaciliteiten Massages (toeslag) Ski opslag Huisdieren zijn alleen toegestaan in de Comfort Plus Double kamers (honden op aanvraag, toeslag) Parkeren (op basis van beschikbaarheid)

Locatie
Het Göbels Vital-Hotel ligt in het rustige kuuroord Bad Sachsa in het zuiden van Nedersaksen. Vanaf Utrecht is het ca. 471 kilometer rijden en vanaf Brussel ca. 534 kilometer rijden naar het hotel. Het treinstation van Bad Sachsa vind je op ongeveer 3 kilometer afstand.
Goed om te wetenHoud er rekening mee dat er van 13 september tot 4 oktober onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden in het hotel. Tijdens deze periode is overlast door bouwlawaai mogelijk.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Bad Sachsa

Voor een gebergte vol ongerepte natuur en prachtige wandelroutes hoef je het helemaal niet zo ver van huis te zoeken. In het midden van Duitsland vind je de adembenemende regio Harz. ‘s Winters een echte plek voor wintersportliefhebbers en ‘s zomers ideaal voor een rustgevende vakantie vol natuurschoon. Verken de winter- of zomerlandschappen, altijd omringd door frisse berglucht, of ga op zoek naar traditioneel handwerk en breng een bezoekje aan de beroemde glasblazerij van de regio. Het hotel ligt op ongeveer 3,5 kilometer van de Ravensberg. Het natuurpark Südharz is met de auto in ongeveer 50 minuten te bereiken en de prachtige stad Göttingen ligt op ongeveer 1 uur rijden met de auto.

Göbel's Vital Hotel

  • Hotel
  • Bad Sachsa, Duitsland
  • +3
Lees meer

Comfort Plus

Special Comfort Plus

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 - 22:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.