• Accommodatie inclusief

Hotel Relais Saint Sulpice

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 of 10 nachten
 • Parijs, Île-de-France
prijs vanaf € 93 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 186
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Voel de glamour van vervlogen tijden in het hart van Parijs vanuit een sfeervol 4*-hotel, incl. ontbijt, fles wijn & optionele extra's

Hotelfaciliteiten * Ontbijtruimte

 • Lounge bar
 • Sauna (op aanvraag en indien beschikbaar)
 • Conciërgeservice
 • Wasserij

LocatieReis je met de Thalys, dan stap je uit bij treinstation Gare du Nord. Vanaf hier bereik je het hotel in ca. 25 minuten met het openbaar vervoer. Per auto is het ca. 480 kilometer rijden van Utrecht en ca. 315 kilometer van Brussel. Vanaf de luchthaven Charles de Gaulle bereik je het hotel in ongeveer 55 minuten met het openbaar vervoer, ca. 35 kilometer rijden.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Parijs

Begin de dag in stijl met een wandeling over de boulevard Saint Germain des Prés of ontspan nog even in de Jardin du Luxembourg alvorens je je vergaapt aan de imponerende église Saint-Sulpice, een 17e-eeuwse kerk waar de wijk zijn naam aan dankt. De Pont des Arts is een ander historisch hoogtepunt. Deze brug werd in de 19e eeuw gebouwd in opdracht van Napoleon Bonaparte. Helaas waren de duizenden liefdesslotjes die er ooit aan hingen te zwaar voor de brug, waardoor ze verwijderd moesten worden. In de nabije omgeving van het hotel vind je tal van prestigieuze culturele instellingen, zoals l'Institut Francais, Hotel de la Monnaie, het Odéon Theater of de Academie des Beaux-Arts.

Hôtel Relais Saint Sulpice

 • Hotel
 • Paris, Frankrijk
 • +-1
Lees meer

DO NOT USE - BCR

DO NOT USE - BDR

DO NOT USE - BSR

Classic - CLCBB

Deluxe - DLXBB

Superior - SUPBB

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 16:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.