• Accommodatie inclusief

AMERON Köln Hotel Regent

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Keulen, Nordrhein-Westfalen
prijs vanaf € 46 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 92
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Ontdek de eclectische charme van Keulen vanuit een elegant viersterrenhotel met wellness, incl. ontbijt & late check-uit

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant

 • Bar

 • Finse sauna

 • Wellnessdouches

 • Solarium

 • Fitnessfaciliteiten

 • Tesla Supercharger & oplaadpunt voor elektrische wagens

 • Parkeren

Locatie

AMERON Köln Hotel Regent bevindt zich in de Ehrenfeld-wijk in het centrum van Keulen. Tram- en bushalte Aachener Straße/Gürtel ligt op ongeveer 5 minuten wandelen van het hotel; van hieruit bereik je het Hauptbahnhof in zo’n 20 minuten. Per auto is het ca. 230 kilometer rijden van Utrecht en ca. 210 kilometer van Brussel. Reis je met het openbaar vervoer, dan ben je vanaf Utrecht Centraal ongeveer 2 uur en 45 minuten onderweg en vanaf Brussel-Centraal ongeveer 2 uur en 30 minuten.

Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Keulen

Je verblijft ten westen van de Rijn, in de Ehrenfeld-wijk, een charmante en bruisende buurt met shoppingstraten, kunstenaarsateliers en theaters. Ook de oude stad bereik je in minder dan 20 minuten met het openbaar vervoer. Als je je benen wat wilt laten werken, beklim dan de 533 treden naar de top van de Dom van Keulen om het prachtige uitzicht van de stad te bewonderen, en zo niet, dan zijn er genoeg musea om in rond te dwalen, zoals kunstgalerij Museum Ludwig en het Chocolademuseum, een niet te missen hoogtepunt voor zoetekauwen. Voor een heerlijk hapje ‘s avonds trek je naar het Belgisches Viertel, de culinaire wijk van Keulen, waar elke bourgondiër vast en zeker iets naar zijn smaak vindt.

AMERON Köln Hotel Regent

 • Hotel
 • Köln, Duitsland
 • +2
Lees meer

Premium Room

Comfort Double Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.