• Accommodatie inclusief

Hotel Savoia & Jolanda

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 of 11 nachten
 • Venetië, Veneto
prijs vanaf € 123 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 246
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Beleef de rijke Italiaanse cultuur en geschiedenis vanuit een stijlvol hotel in Venetië, o.b.v. logies, welkomstgeschenk, toegang tot de fitnessruimte & meer

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant
 • Terras
 • Fitnessfaciliteiten
 • 24-uursreceptie
 • Roomservice

Locatie
Het hotel ligt op ca. 15 kilometer van luchthaven Venetië Marco Polo, ongeveer 25 minuten rijden of ca. 1 uur met het openbaar vervoer.

Goed om te wetenHoud er rekening mee dat de 20% korting op het à-la-cartemenu in Restaurant Principessa en het drankje met hapjes niet zijn inbegrepen tussen 9 en 26 januari 2023.

Houd er ook rekening mee dat het restaurant tussen september en maart twee dagen per week gesloten kan zijn. Neem contact op met het hotel voor meer informatie.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Venetië

Hotel Savoia & Jolanda ligt aan de Riva degli Schiavoni, op een paar minuten lopen van het San Marcoplein waar het Dogepaleis en de Basiliek van San Marco staan, naast de hoge klokkentoren van San Marco. Vanuit het hotel heb je uitzicht op het eiland San Giorgio Maggiore en je bereikt met gemak de Via XXII Marzo, waar je de beste winkels van de stad vindt.

Hotel Savoia & Jolanda

 • Hotel
 • Venezia, Italië
Lees meer

Junior Suite DBB

Comfort Double DBB

Classic Double BB

Classic Double DBB

Junior Suite BB

Comfort Double BB

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 - 00:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.