• Accommodatie inclusief

Astor Hotel

 • Overig
 • 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 of 29 nachten
 • Schenna, Trentino-Alto Adige
prijs vanaf € 279 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 558
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Ontdek schilderachtig Zuid-Tirol vanuit een charmant hotel met zwembad en uitzicht op de bergen, incl. ontbijt, viergangendiner, wellnessvoucher & vele extra’s

Hotelfaciliteiten

 • Terras
 • Tuin
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 • Restaurant
 • Bar
 • Buitenzwembad
 • Transfers (toeslag)

Locatie
Astor Hotel ligt bij het Italiaanse kuuroord Merano in de Alto Adige-vallei. De luchthaven van Bolzano ligt op ca. 35 kilometer rijden en is met het openbaar vervoer in 1 uur en 55 minuten te bereiken.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Schenna

In het Astor Hotel wacht je rustieke gastvrijheid in een prachtig landschap dat uitnodigt tot allerlei verschillende activiteiten. Gelegen in het idyllische Schenna in Zuid-Tirol, valt hier in elk seizoen van alles te beleven: in de warmere maanden kun je de idyllische natuur en bezienswaardigheden van de omgeving verkennen tijdens uitgebreide wandelingen en trektochten; in het koude seizoen lokken diverse skipistes je naar het besneeuwde berglandschap.

Astor Hotel Scena

 • Hotel
 • Scena, Italië
Lees meer

Comfort Room HB 2-3 NIGHTS

Romantic Suite HB 2-3 NIGHTS

Comfort Room HB 7 NIGHTS

Romantic Suite HB 7 NIGHTS

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 - 23:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.