• Accommodatie inclusief

Welcome Hotel Barkarby

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Järfälla Municipality
prijs vanaf € 76 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 152
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Trakteer jezelf op comfort en gemak vanuit een hotel met wellness nabij het centrum van Stockholm, incl. ontbijt, toegang tot de wellness & meer

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant
 • Lounge
 • Buitenzwembad
 • Jacuzzi
 • Sauna’s
 • Ontspanningsruimte
 • Fitnessfaciliteiten

Locatie
Het hotel ligt op ongeveer 1 uur met het openbaar vervoer (ca. 35 kilometer rijden) van de luchthaven Stockholm-Arlanda. Wil je het centrum van Stockholm bezoeken met het openbaar vervoer, dan ben je ca. 30 minuten onderweg vanaf het hotel. Met de auto ben je ongeveer 20 minuten onderweg, ca. 20 kilometer rijden.

Goed om te weten

De wellness is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder en op dit moment is er slechts een beperkt aantal personen toegestaan.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Järfälla Municipality

Natuurreservaten, meren, groene landschappen - het zuidoosten van Zweden is niet alleen de perfecte locatie voor natuurliefhebbers, maar ook voor iedereen die even aan de drukte van het dagelijkse leven wil ontsnappen. Bovendien scoort dit hotel met zijn wellness en goede ligging: vanuit Järfälla, gelegen aan het Mälarmeer, is het ongeveer 30 minuten met de trein naar het bruisende centrum van Stockholm. Bezoek hier het ABBA Museum of proef de middeleeuwse sfeer in het oude stadsdeel Gamla Stan, waar ook het indrukwekkende Koninklijk Paleis te vinden is. Zin om dichterbij het hotel te winkelen? De Stockholm Quality Outlet en Barkarby Handelsplats liggen allebei op nog geen 10 minuten rijden van het hotel.

Welcome Hotel Barkarby

 • Hotel
 • Notarievägen 5, Zweden

Trakteer jezelf op comfort en gemak vanuit een hotel met wellness nabij het centrum van Stockholm, incl. ontbijt, toegang tot de wellness & meer

 • +2
Lees meer

Superior King Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 - 23:30 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.