• Accommodatie inclusief

Das Marent

 • Overig
 • 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Fiss, Tirol
prijs vanaf € 189 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 378
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Alpenvakantie met een moderne twist: logeer in een Tirools chalethotel met oog voor design en idyllische ligging in de bergen, incl. ontbijt, wellnesstoegang & meer

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant

 • Bar

 • Binnenzwembad

 • Sauna

 • Stoombad

 • Ontspanningsruimte

 • Receptie

Locatie

Das Marent ligt in Fiss, een Oostenrijks bergdorp in de deelstaat Tirol. De luchthaven van Innsbruck ligt op ca. 90 kilometer van het hotel, een autorit van ongeveer 1 uur en 10 minuten.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat Restaurant Bruderherz Tube momenteel gesloten is. Er is een ander restaurant en een bistro geopend voor lunch en diner.
Houd er rekening mee dat de Super Sommer Card Serfaus-Fiss-Ladis geldig is tot 16 oktober 2022.
Houd er ook rekening mee dat de kabelbaan slechts tot 16.10.2022 in bedrijf zal zijn.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Fiss

Das Marent ligt in het Oostenrijkse Fiss, één van de meest schilderachtige stukjes van Tirol. Neem je sport- en wandelschoenen mee, want hiken, fietsen, nordic walking en klimmen zijn de beste manieren om te genieten van het dromerige uitzicht. Tijdens de wintermaanden worden skiën en snowboarden aan het programma toegevoegd zodra de sneeuw de hellingen bedekt: het nabijgelegen skigebied in Serfaus-Fiss-Ladis heeft maar liefst 220 kilometer aan pistes om naar beneden te suizen!

Das Marent

 • Hotel
 • Fiss, Oostenrijk
 • +3
Lees meer

Classic Room

Superior Room

Classic Small BB

Zeitlos Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 - 22:00 uur

Uitchecken

Tot 10:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.