Sorry, deze aanbieding is verlopen.

 • Accommodatie inclusief

Hotel Mercier Amsterdam

 • Overig
 • Amsterdam, Noord-Holland
prijs vanaf € 97 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 194
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Kunstzinnig hotel met karakter in een zijstraat van de Amsterdamse Prinsengracht, incl. ontbijt & meer

Hotelfaciliteiten Wifi Tuin Huisdieren zijn niet toegestaan Restaurant

 • Bar
 • Parkeren (in de buurt)
 • Bagageopslag

 • 24-uursreceptie

 • Airconditioning
 • Fietsverhuur

Locatie
Hotel Mercier ligt op enkele minuten lopen van de tram- en bushalte Westermarkt waar het openbaar vervoer je in ca. 10 minuten naar Amsterdam Centraal Station brengt. Het hotel is ca. 45 minuten reizen met het openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal en ongeveer 2,5 uur vanaf Brussel Centraal. Per auto is het ca. 42 kilometer rijden naar het hotel vanaf Utrecht en ongeveer 210 kilometer vanaf Brussel.
Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Amsterdam

Je bevindt je hier in het centrum van de iconische Amsterdamse Jordaan, tussen het netwerk van grachten die altijd de moeite waard zijn om langs te slenteren of overheen te varen. Beter nog, waarom huur je geen fiets en verken je de stad als een echte local? Deze zijn verkrijgbaar bij de receptie van het hotel. Tussen de pannenkoeken en stroopwafels door kun je de cultuur opsnuiven in het Rijksmuseum of het Van Gogh Museum, voordat je een welverdiend biertje drinkt in de Heinekenfabriek en je een bezoek brengt aan het nogal ontroerende, maar niet te missen Anne Frank Huis.

Hotel Mercier

 • Hotel
 • Amsterdam, Nederland
 • +-1
Lees meer

Comfort Room

Deluxe Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.