• Accommodatie inclusief

H10 Art Gallery

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 of 26 nachten
 • Barcelona, Catalunya
prijs vanaf € 111 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 222
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Moderne kunst en stijlvol design in een viersterrenhotel met karakter in het hippe Eixample-district van Barcelona, incl. ontbijt & korting op parkeren

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant

 • Bar

 • Terras

 • Rooftop met zwembad

 • Fitnessfaciliteiten

 • Kunstgalerie

 • Oplaadpunt voor elektrische wagens en Tesla Supercharger

 • Parkeren

Locatie

H10 Art Gallery bevindt zich in het Eixample-district van Barcelona, op 10 minuten wandelen van de Passeig de Gràcia. Je bent omringd door tal van openbare vervoersmogelijkheden: zoef naar Plaça de Catalunya vanaf metrostation Provença, neem de metro richting Parc Guell vanaf Diagonal of reis naar de luchthaven in minder dan 45 minuten vanaf het treinstation van Passeig de Gràcia. Met de auto duurt deze rit van ca. 15 kilometer ongeveer 20 minuten.

Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Barcelona

Van Gaudí tot Miró, torenhoge gebouwen tot geplaveide straatjes, en zwemmen in de glinsterende zee tot het beklimmen van de Montjuïc: je vervelen staat zeker niet in het woordenboek van Barcelona. De Sagrada Família mag dan wel de populairste kerk in de stad zijn, de Kathedraal van Barcelona is zeker en vast ook een bezoek waard: de kolossale gotische constructie torent hoog uit boven alle omliggende gebouwen, en het uitzicht vanaf de top is werkelijk onbetaalbaar. Een ander verborgen juweeltje is het oude ziekenhuis van Sant Pau, ontworpen door de Catalaanse art-nouveau-architect Lluís Domènech i Montaner, dat na een grondige renovatie nu toegankelijk is voor de aanbiddende ogen van het grote publiek. 

H10 Art Gallery

 • Hotel
 • Barcelona, Spanje
 • +-2
Lees meer

Superior Room with Terrace

Superior Room Granados

PD Superior Room with Terrace

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.