• Accommodatie inclusief

Pentahotel Liège

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Luik, Région Wallonne
prijs vanaf € 54 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 108
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Fraai Belgisch hotel in het centrum van Luik in de bruisende Carréwijk, incl. ontbijt & late check-uit

Hotelfaciliteiten * Restaurant

 • Bar
 • Terras

 • Fitnessfaciliteiten

 • Bibliotheek

 • Stomerij

 • Wasserij
 • Bagageopslag
 • 24-uursreceptie

LocatiePentahotel Liège is centraal gelegen in de centrale Carréwijk van Luik. Het hotel ligt op ca. 1 minuut loopafstand van bushalte Rue Lonhienne, welke vanaf het station Liège-Guillemins direct te bereiken is per bus. Per auto is het ca. 209 kilometer rijden van Utrecht en ca. 96 kilometer van Brussel.
Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Luik

Het culturele Luik ligt in Wallonië, het Franstalige deel van België. De stad en z'n omgeving is een ware middeleeuwse schatkamer. Neem de Romaanse kerk van de Heilige Bartholomeus bijvoorbeeld of een van de vele kastelen in de buurt en neem ook zeker een kijkje in het Curtius Museum voor indrukwekkende archeologische wonderen. Voor wat avontuur beklim je de Montagne de Bueren, een steil oplopende straat van 374 trappen waar je wordt beloond met een fenomenaal uitzicht over de stad. Ook de winkel- en kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Luik. Er kan worden gestruind door de frivool gesnoeide tuinen van La Boverie waar binnen een uitgebreide kunstcollectie te zien is of ga je te buiten op de oudste en grootste weekmarkt van Belgie; La Batte.

Pentahotel Liège

 • Hotel
 • Liège, België
Lees meer

Penta Standard Room

Penta Plus Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.