• Accommodatie inclusief

Villa San Filippo

  • Overig
  • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
  • San Filippo a Ponzano, Firenze, Toscana
prijs vanaf € 65 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 130
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

16e-eeuwse villa in de Chianti-heuvels tussen Florence en Siena, incl. ontbijt & welkomstaperitief

Hotelfaciliteiten Terras Tuin Buitenzwembaden Parkeren

Locatie
Het hotel ligt op ca. 45 kilometer van de luchthaven van Florence, ongeveer 40 minuten met de auto/ taxi of ca. 2 uur met het openbaar vervoer. Luchthaven Pisa Galileo Galilei ligt op ca. 90 kilometer van het hotel, ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden of ca. 2 uur met het openbaar vervoer.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat de buitenzwembaden seizoensgebonden geopend kunnen zijn.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

San Filippo a Ponzano, Firenze

In het groene, glooiende heuvellandschap van de Toscaanse wijngaarden en olijventuinen, ligt Villa San Filippo. Het viersterrenhotel is opgetrokken uit typisch Toscaanse bakstenen en stamt uit de 16e eeuw. Wandel door pittoreske heuveldorpjes zoals Lucca en Pistoia, bezoek het middeleeuwse Siena, proef de beste wijnen die zijn geproduceerd in de regio, bekijk de wereldberoemde David van Michelangelo en vergaap je aan de bombastische schoonheid van de Duomo in Florence.

Villa San Filippo Resort Dimora Storica

  • Hotel
  • San Filippo A Ponzano, Italië
  • +1
Lees meer

Classic Room

Junior Suite

Superior Room

BF Classic Room 21

Superior Room 21 - updated

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 - 20:00 uur

Uitchecken

Tot 10:30 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.