• Accommodatie inclusief

Hotel Mondragon

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Zierikzee, Zeeland
prijs vanaf € 78 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 156
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Klassieke hoffelijkheid, kwaliteit en gastronomie in een historisch hotel in het centrum van Zierikzee, incl. ontbijt & late check-uit

Hotelfaciliteiten

 • Wifi

 • Restaurant

 • Bar
 • Conciërgeservice
 • Oplaadpunt voor elektrische auto’s
 • Parkeren (zie ''Details van de aanbieding'') 
 • Huisdieren zijn niet toegestaan

Locatie
Het hotel ligt op ca. 25 kilometer van station Goes en op ongeveer 10 minuten lopen van busstation Zierikzee, Sas. Per auto is het ca. 70 kilometer rijden van Rotterdam, ca. 125 kilometer van Utrecht en ca. 140 kilometer van Brussel.

Goed om te weten
Raadpleeg de website van het hotel voor actuele informatie over de openingstijden van het restaurant: https://www.mondragon.nl/gastronomie/reserveren-cristo

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Zierikzee

Zierikzee is een perfect voorbeeld van de vele pittoreske steden die Nederland rijk is. Aan de Oude Haven, in het hart van Zierikzee, staat het historische Hotel Mondragon. Dit hotel is al meer dan een eeuw een begrip in Zierikzee en de omgeving en de romantiek van lang vervlogen tijden is nog steeds voelbaar in het eeuwenoude gebouw.

Met een geschiedenis die helemaal teruggaat tot de Middeleeuwen, beschikt Zierikzee over een breed scala aan architectonische stijlen. Opmerkelijke gebouwen zijn onder meer de 19e-eeuwse Nieuwe Kerk en het 16e-eeuwse stadhuis. In het historische centrum vind je een ruime keuze aan traditionele restaurants, maar voor heerlijk eten en signature drankjes hoef je helemaal niet ver te zijn. Verwen jezelf na een lange dag met gastronomische lekkernijen in hotelrestaurant Cristó, of relax met een cocktail en snacks bij cocktailbar Eleven.

Hotel Mondragon

 • Hotel
 • Zierikzee, Nederland
Lees meer

Club Room - CR

Premium Room - PR

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 - 21:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.